Adviseur Inkoop & Contractbeheer Gemeente Pekela 23-04-2024

 1. Vacatures Pekela
 2. Adviseur Inkoop & Contractbeheer Gemeente Pekela 23-04-2024

Werken in Pekela

 

Introductie vacature 

Adviseur Inkoop & Contractbeheer Gemeente Pekela 24-04-2024

 • Locatie: Oude Pekela

 1. Adviseur Inkoop & Contractbeheer Gemeente Pekela 24-04-2024

Werken in Westerwolde

Introductie vacature

Adviseur Inkoop & Contractbeheer

De gemeente Pekela is op zoek naar een nauwkeurige en resultaatgerichte adviseur Inkoop & Contractbeheer voor 24-36 uur per week die het team Dienstverlening komt versterken. In deze uitdagende rol ben je verantwoordelijk voor het adviseren van diverse afdelingen binnen de gemeente op het gebied van inkoopstrategieën, het beheren van contracten en het onderhouden van klantrelaties.

Wat ga je doen?

Als adviseur op het gebied van inkoop & contractbeheer maak je deel uit van een organisatie die zich volop ontwikkelt en zich richt op het opzetten en professionaliseren van de afdeling inkoop. In deze rol krijg je de unieke kans om de functie en de afdeling vorm te gaan geven, waarmee jij echt het verschil kunt maken. Je vervult een cruciale rol in het adviseren over inkoopstrategieën, aanbestedingsvormen, planning en contractvormen, waarbij je de rechtmatigheid van aanbestedingen nimmer uit het oog verliest. Je begeleidt het gehele aanbestedingstraject, stelt aanbestedingsdocumenten op en bewaakt nauwlettend de voortgang en kwaliteit ervan. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van het inkoop- en aanbestedingsbeleid, waarbij je ervoor zorgt dat alle inkoopactiviteiten voldoen aan geldende wet- en regelgeving. Je voert marktverkenningen uit en fungeert als coördinator bij lopende samenwerkingen, waarbij je de verbindende schakel bent tussen de ambtelijke organisatie en externe partijen.

De afdeling inkoop & contractbeheer maakt deel uit van het team Dienstverlening en bestaat uit ongeveer 32 collega's, die werkzaam zijn binnen diverse gebieden van bedrijfsvoering. We zijn een team dat voortdurend streeft naar verbetering en groei, waarbij samenwerking centraal staat. We ondersteunen elkaar en werken gezamenlijk aan het realiseren van onze ambities.

Wie ben jij?

Jij bezit het vermogen om uitdagingen met een luchtige en positieve instelling te benaderen, waardoor je een aangename werksfeer creëert. Je bent van nature proactief, dienstverlenend en leergierig, waarbij je effectief weet te communiceren. Het leggen van verbanden en het je snel eigen maken van informatie gaat jou gemakkelijk af, en je hebt het talent om mensen te motiveren. Je bent gestructureerd in je werk, kunt mensen verbinden vanuit daadkracht en hecht veel waarde aan punctualiteit.

Daarnaast beschik je over:

 • hbo werk- en denkniveau en ben je in het bezit van een diploma;
 • Aantoonbare ervaring met aanbestedingstrajecten;
 • Kennis van de relevante wet- en regelgeving; Gemeentelijke ervaring en politieke sensitiviteit is een pré.

Wat bieden wij jou?

Als gemeente zijn we volop bezig met de toekomst, wat uitdagende en complexe vraagstukken met zich meebrengt. Pekela is een typisch Groningse gemeente met een rijke en soms tumultueuze geschiedenis. De inwoners zijn trots op hun gemeenschap en dragen vanuit die betrokkenheid bij aan de lokale samenleving. Dit komt ook tot uiting in onze toekomstvisie '2022-2030', genaamd 'Pekela in beweging'. Bij de gemeente Pekela hechten we grote waarde aan persoonlijke ontwikkeling en loopbaangroei. Dit betekent dat er talloze kansen zijn om zowel in jezelf als in je carrière te blijven investeren. Indien gewenst, bieden we ook loopbaanadvies aan. Werken bij de gemeente Pekela betekent werken in een dynamische omgeving, omringd door enthousiaste collega's. Je krijgt volop mogelijkheden tot samenwerking met andere afdelingen en een gevarieerde invulling van je takenpakket.

Daarnaast bieden wij jou:

 • Een hybride werkregeling en flexibele werktijden;
 • Salaris in functieschaal 10 met een maximum van €5247 per maand op basis van 36 uur per week;
 • Een Individueel Keuzebudget ter hoogte van 17,05% van je brutosalaris;
 • Eventueel een passende opleiding of cursus om je kennis bij te spijkeren;
 • Uitdagende en afwisselende werkzaamheden in een klein hecht team waarin we elkaar versterken, er vertrouwen is en waarin ruimte is voor een gezonde portie humor.

Het verkrijgen van een Verklaring omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor indiensttreding.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Laatst gewijzigd: 23 april 2024

Functietitel Inkoopadviseur Indicatie salaris (min - max] 5247 - 5247 Opleidingsniveau HBO Aantal uren (min - max) 24 - 36 Type contract Vast Branche Overheid/Non-profit Locatie Oude Pekela, Groningen,Nederland Soliciteer direct https://www.pekela.nl/Onderwerpen/Werken_bij_gemeente_Pekela/Adviseur_Inkoop_Contractbeheer

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Redactie Nieuwsuitwesterwolde.nl

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelInkoopadviseur
Indicatie salaris (min – max]5247 – 5247
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)24 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieOude Pekela, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://nieuwsuitwesterwolde.nl/adviseur-inkoop-contractbeheer-gemeente-pekela-24-04-2024/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitpekela.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Pekela en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.