Junior Accountmanager Tempo Team 25-05-2024

 1. Vacatures Pekela
 2. Junior Accountmanager Tempo Team 25-05-2024

Werken in Pekela

 

Introductie vacature 

Functieomschrijving

Beschrijving

Hallo daar! Ben je klaar voor een nieuwe en opwindende stap vol groeimogelijkheden? Dan ben je precies wie we zoeken – onze toekomstige gewaardeerde collega. Als Junior Accountmanager bij Tempo-Team vervul je een unieke rol waarin zakelijk inzicht en vriendelijkheid naadloos samenkomen. 

Je bent niet alleen de drijvende kracht achter nieuwe samenwerkingen, maar ook de gids die anderen helpt hun potentieel te ontdekken. Past dit bij jou? Lees dan verder en ontdek welke avontuurlijke perspectieven deze rol voor jou in petto heeft.

Voor wat, hoort wat 

Bij Tempo-Team houden we ervan om in jou te investeren. Naast een geweldige werksfeer bieden we:

 • Competitief salaris: Je startsalaris bij ons is tussen de €2550,- en de €3000,-, afhankelijk van je werkervaring. Uiteindelijk kun je als junior accountmanager doorgroeien tot een salaris van maximaal €3900,- (Einde schaal 7, als senior).

 • Reisvergoeding: Gepaste kilometervergoeding voor het gebruik van je eigen auto voor zowel woon-werkverkeer als zakelijk verkeer of volledige vergoeding van je OV kosten.

 • Never-Stop-Learning: Ontwikkeling staat centraal bij ons. Als Junior Accountmanager bieden we talloze opleidingsmogelijkheden, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk.

 • Bouwen aan de toekomst: Een jaarcontract is het begin, maar we houden zeker zicht op dat vaste contract. We willen samen groeien!

 • Een benefit budget van 12,347%, oftewel €314 - €370 bruto per maand om flexibel te besteden bovenop het salaris. Het is onder andere te besteden aan extra vakantiedagen, sparen of sport-en opleidingsmogelijkheden.

 • Een jaarlijkse bonus van ongeveer een maandsalaris, afhankelijk van de resultaten is dit meer/minder; Je totale jaarinkomen kan oplopen tot ongeveer 16x je maandsalaris door o.a. bonussen, aandelenregeling, benefit budget en overige netto voordelen en vergoedingen.

 • Time to Relax: Geniet van 25 vakantiedagen en als je wilt, koop er nog 5 extra bij. Rust is belangrijk!

Spiegeltje Spiegeltje..

Wij vinden het belangrijk dat jij goed naar jezelf kunt kijken. Laten we daar gelijk maar mee beginnen. Om te rocken bij Tempo-Team herken jij jezelf in deze punten.

 • Jij bent een vat vol energie en vastberadenheid! Het jongleren met verschillende taken gaat je moeiteloos af en geeft je een kick.

 • Prioriteiten stellen is voor jou een tweede natuur en zelfs onder druk blijf je kalm.

  Je drijfveer is resultaatgerichtheid en tegenslagen ontmoedigen je niet; integendeel, je gaat vastberaden op zoek naar alternatieve oplossingen. 

 • Je aanstekelijke enthousiasme en onuitputtelijke teamspirit voegen een sprankeling toe aan ons team. Werkplezier is voor jou een leidraad!

 • Naast jouw passie en vastberadenheid heb je een HBO denk- en  werkniveau. Je bent in bezit van een rijbewijs of bent van plan dit binnen afzienbare tijd te behalen.

 • Idealiter heb je aantoonbare werkervaring in een commerciële functie. 

 • Enthousiasme, resultaatgerichtheid en een teamgeest zitten in je natuurlijke aard verweven.

Jouw rol als Junior Accountmanager

In de rol van Junior Accountmanager vervul je de cruciale rol van bemiddelaar tussen werkzoekenden en werkgevers. Met uitzonderlijke precisie breng je beide partijen bij elkaar en creëer je perfecte matches. Je werft boeiende bedrijven om mee samen te werken en bespreekt met werkgevers hun ideale kandidaat. Bovendien schrijf je overtuigende vacatureteksten die potentiële kandidaten aanspreken. Vanaf het eerste contact tot het einde van een opdracht fungeer jij als het aanspreekpunt voor onze getalenteerde kandidaten.

Wat ons verhaal nog spannender maakt, is jouw rol in sales. In deze rol ga je actief op zoek naar nieuwe bedrijven om mee samen te werken. Je bouwt sterke relaties op en overtuigt potentiële werkgevers van de waarde die Tempo-Team te bieden heeft. Met jouw enthousiasme en overtuigingskracht speel je een cruciale rol in het uitbreiden van ons netwerk en het genereren van nieuwe kansen.

Werklocatie

Welkom in Veendam, waar jouw avontuur begint op de gezellige vestiging aan de Kerkstraat. Daarnaast zal je ook regelmatig te vinden zijn op de vestiging in Groningen, waarbij je nauw samenwerkt met je collega's van deze vestiging. Jij  staat klaar om werkzoekenden te begeleiden en te ondersteunen. Elke dag begin je vol energie en haal je onderweg een heerlijk kopje koffie. Tijdens je pauze kun je genieten van een verkwikkende wandeling. Daag je collega's uit voor een potje tafelvoetbal tijdens de vrijdagmiddagborrel. Sta jij open voor deze uitdaging?

Aan jou de uitdaging!

Ben jij een teamspeler die gedijt in een dynamische omgeving? Bij Tempo-Team vind je de perfecte omgeving voor jouw commerciële instelling en samenwerkings talent. Hier word je niet alleen een collega, maar ook een waardevol teamlid. Samen bouwen we aan succes en versterken we elkaar. Solliciteer vandaag nog en ontdek alle boeiende mogelijkheden die voor je liggen!

Wil je jouw motivatie toelichten of eerst antwoord op je vragen? Stuur mij vooral een mail: Johnny.jagroep@randstadgroep.nl.

 • Succesvolle sollicitatie

  Hoppa! Je hebt de eerste stap gezet naar een nieuwe carrière move! Jouw sollicitatie is goed ontvangen en binnen slechts 2 werkdagen kun je een reactie van ons verwachten. Als wij voldoende aansluiting zien met jouw profiel, willen we je uiteraard beter leren kennen tijdens een korte telefonische kennismaking. 

 • Op gesprek

  De Talent Acquisition Specialist gaat verder met jou in gesprek over de functie, het team en ons bedrijf. Maar nog belangrijker, we zijn razend benieuwd naar jou! Wat zijn jouw unieke talenten en wat maakt jou zo speciaal? Het gesprek kan zowel op ons kantoor plaatsvinden als online, afhankelijk van jouw voorkeur.

 • Op tweede gesprek

  En dan het tweede gesprek! Hier krijg je de kans om jouw toekomstige manager te ontmoeten en een nog beter beeld te krijgen van jouw toekomstige werkplek. Meestal is er nog een ander persoon aanwezig, afhankelijk van de vacature en afdeling. Het kan een andere manager zijn, een directeur of een collega uit het team. We zijn al overtuigd van jouw talenten, maar we willen ervoor zorgen dat je de perfecte plek vindt die het beste bij jou past. 

 • Welkom in het team

  En dan... tromgeroffel... is het moment daar! Je bent aangenomen! Van harte gefeliciteerd! Wij hebben een passend aanbod voor je klaarliggen, en hebben dus alleen nog een krabbel van jou nodig. Welkom bij Tempo-Team. Met ons speciale onboardingsprogramma zorgen we ervoor dat je je direct thuis voelt in ons bedrijf en helpen we je met een vliegende start van je nieuwe baan. Wij kunnen niet wachten!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAccountmanager
Indicatie salaris (min – max]2550 – 3000
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensjohnny.jagroep@randstadgroep.nl , 31613760640 onbekend
Type contractVast
BrancheUitzend/Detachering/W&S
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/tkpc7It223s4st4iSHui

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitpekela.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Pekela en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.