Zakelijk Adviseur MKB Univé 14-05-2024

 1. Vacatures Pekela
 2. Zakelijk Adviseur MKB Univé 14-05-2024

Werken in Pekela

 

Introductie vacature 

Zakelijk Adviseur MKB (Stadskanaal)

 • Overijssel, Groningen
 • Stadskanaal
 • bepaalde tijd met uitzicht op vast contract
 • Advisering en Verkoop
 • Geplaatst op 13-5-2024

Ben jij iemand met kennis van én ervaring op het gebied van zakelijke verzekeringen en wil je aan de slag bij de leukste Intermediair en verzekeraar van Nederland? Reageer dan snel!

Wie ben jij

Jij hebt een positieve instelling en je hebt de commerciële drive om te leren. Ondernemerschap en resultaatgerichtheid zijn woorden die bij jou passen. Je bent een initiator, want als jij iets ziet liggen pak je het ook op. Je kan je goed inleven in een ander en je bent nauwkeurig in je werk. Daarnaast stel je van nature de klant centraal. Binnen je werkomgeving ben je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en je bent echt een netwerker.
Verder ben je op het moment van je indiensttreding in het bezit van:
 • HBO werk- en denkniveau;
 • De Wft-diploma's en PE-certificaten Basis, Schade Particulier, Schade Zakelijk en Inkomen;
 • Actuele kennis en ervaring binnen de zakelijke en particuliere verzekeringsbranche.

Wat ga je doen

Binnen het team Zakelijk werk je nauw samen met de collega's uit de Agrarisch, ZZP en natuurlijk jouw MKB collega's. Binnen MKB bedienen we de markt vanuit 4 regiokantoren, waarbij jij werkt vanuit Stadskanaal. Samen zorgen we ervoor dat we klaar staan voor onze zakelijke leden. Nieuwe acquisitie- en netwerken trajecten opzetten zijn voor jou vanzelfsprekend. Natuurlijk helpen we je met de juiste tools om dit succesvol in te zetten.
Jouw rol als Zakelijk Adviseur (MKB)
Je krijgt een uitdagende MKB-functie, waarin kennis, commerciële vaardigheden, analytisch inzicht en een gezonde dosis lef samenkomen. Je adviseert proactief onze zakelijke leden over het voorkomen van mogelijke risico's en het beperken van de gevolgen. Je biedt hiervoor passende verzekeringsoplossingen. Het adviseren van onze zakelijke leden doe je voornamelijk op locatie. Je signaleert ontwikkelingen in het werkgebied en je bent alert op commerciële kansen. Denk hierbij mede aan bedrijfsuitbreidingen, verbouwingen, nieuwbouwprojecten, concurrentie e.d. Je onderhoudt ook je zakelijke netwerk, zowel fysiek als digitaal. Dit doe je door o.a. beurzen te bezoeken, evenementen, lokale netwerken en bijeenkomsten bij te wonen en door actief te zijn op relevante social mediakanalen.

Wat wij bieden

Voor deze vacature kan je rekenen op een salaris dat wordt vastgesteld op basis van opleiding, ervaring en competenties met een maximum van € 5.425, - per maand exclusief vakantiegeld en 13de maand en een leaseauto.
Naast dat je een set met goede arbeidsvoorwaarden krijgt, hebben wij nog veel meer te bieden! Je wordt warm ontvangen en dat begint met een uitgebreide onboarding en een goed inwerktraject. Je kunt deelnemen aan leuke vitaliteitsactiviteiten en werken aan je persoonlijke ontwikkeling door interessante workshops te volgen op het onlineleerplatform GoodHabitz. Je inzetten voor de maatschappij? Met de vier Goed Doen dagen die elke medewerker krijgt, kan je alleen of samen met je team goed doen voor de maatschappij. Zoals bijvoorbeeld helpen klussen met je team op een zorgboerderij!

Wie wij zijn

Univé Stad en Land is één van de 8 regionale Univé organisaties en heeft ruim 330 medewerkers. Wij zijn een warme organisatie met korte lijnen, aandacht voor de medewerker, betrokken collega's en een goede sfeer. Daarom scoren wij erg hoog op ons medewerkerstevredenheidsonderzoek en zijn wij daarmee een Great Place to Work. Onze kernwaarden zijn samen, dichtbij en doen! Met 13 advieswinkels en een mobiele winkel in het werkgebied Gelderland, Overijssel, Drenthe en Groningen en een hoofdkantoor in Apeldoorn zijn wij altijd dicht bij onze leden. Wij helpen onze leden in het voorkomen en beperken van risico's en het verzekeren van die risico's als het echt nodig is. Daarnaast investeren wij in de leefomgeving van onze leden zodat zij een fijn en zorgeloos leven kunnen leiden.

Overige informatie

Past deze functie bij jou en jouw profiel? Dan willen we graag met je in gesprek! Stuur ons je motivatiebrief en cv via de sollicitatiebutton. In een creatieve bui? Lever dan een videopitch in als motivatie.
Heb je vragen over de inhoud van de functie? Dan kan je contact opnemen met René Heijnen, Manager Zakelijk |
Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Dan kan je contact opnemen met , |
In deze procedure doen we standaard een uitgebreide screening, inclusief het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.

 • Stel hier je vraag

Sollicitatieprocedure bij Univé

Kennismakingsgesprek

Assessment (optioneel)

Contractvoorstel

Zakelijk Adviseur MKB (Stadskanaal)

Vakgebieden

 • Advisering en Verkoop
 • Acceptatie en schadebehandeling
 • Overige vakgebieden

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAccountmanager Verzekeringen
Indicatie salaris (min – max]5425 – 5425
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheVerzekeringen/Assurantiën
LocatieStadskanaal, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.vacaturesbijunive.nl/vacatures/zakelijk-adviseur-mkb-stadskanaal

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitpekela.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Pekela en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.