Backoffice Medewerker Alders makelaars en financieel adviseurs 21-04-2024

  1. Vacatures Pekela
  2. Backoffice Medewerker Alders makelaars en financieel adviseurs 21-04-2024

Werken in Pekela

 

Introductie vacature 

Backoffice Medewerker

Alders Makelaars is op zoek naar een backoffice medewerker

Ben jij klaar voor een uitdagende rol waarin jouw organisatorische talent en passie voor efficiëntie het verschil kunnen maken? Alders Makelaars zoekt een gedreven Backoffice Medewerker om ons team te versterken. Je bent ingesteld op het soepel laten verlopen van alle processen, met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een hands-on mentaliteit. Daarnaast ben je commercieel, klantgericht en gestructureerd ingesteld.

Als Backoffice Medewerker ben je de spil in onze organisatie. Je faciliteert klanten bij het aan- en/ of verkopen van een woning door juridische, fiscale en bouwkundige aspecten te bewaken en de afwikkeling te begeleiden. Hierdoor neem je veel werk uit handen van de makelaars. Daarnaast beheer je de agenda, zorg je voor het inplannen van afspraken, handel je e-mail- en telefoonverkeer af en werk je huur- en koopovereenkomsten uit. Dit alles maakt jouw rol een boeiende en afwisselende functie waar geen dag hetzelfde is

CONTACT


Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMakelaar
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheMakelaardij/Vastgoed
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://alders.nl/vacature/backoffice-medewerker/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitpekela.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Pekela en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.