Secretarieel Medewerker / Procesondersteuner Accare 30-04-2024

 1. Vacatures Pekela
 2. Secretarieel Medewerker / Procesondersteuner Accare 30-04-2024

Werken in Pekela

 

Introductie vacature 

Logo Accare

 • Huidige: Secretarieel medewerker / procesondersteuner

Secretarieel medewerker / procesondersteuner

 • Geplaatst op 29-04-2024

Krijg jij energie van het optimaal inrichten van administratieve processen? Maak jij graag dossiers tot in de puntjes in orde en weet jij verbeteringen te vinden? Het secretariaat in regio Groningen zoekt een secretarieel medewerker/procesondersteuner. In deze rol ben je verantwoordelijk voor de administratieve processen rondom de cliënten die in behandeling zijn bij Accare.

Hoe ziet onze organisatie eruit en wat kan je bij ons vinden?

Accare is een academische en ambitieuze organisatie voor jeugd-ggz met 25 locaties in Noord-, Midden- en Oost-Nederland. We vinden dat ieder kind het recht heeft om mee te doen. Elk kind en elk gezin kan bij ons terecht, ook met complexe zorgvragen. Complexe problemen los je nooit alleen op, daarom werken we samen met anderen. We vinden ook dat ieder kind recht heeft op de best bewezen zorg. We ontwikkelen voortdurend door praktijk aan wetenschap te koppelen, en te investeren in onderzoek, innovatie en opleiding.

Samen Sturen is onze organisatiefilosofie; we organiseren en veranderen vanuit gedeelde verantwoordelijkheid, met zelforganisatie als basis. Dit doen we binnen alle onderdelen van Accare. Met Samen Sturen nodigen we teams uit om, binnen de kaders, zoveel mogelijk ruimte te nemen om te beslissen over hoe zij hun werk organiseren. Wij zijn ervan overtuigd dat Samen Sturen zorgt voor meer werkplezier, goede onderlinge communicatie en meer effectiviteit. Met nog sterkere teams maken wij écht verschil. Voor onszelf en voor onze cliënten.

Over de functie

Het secretariaat van regio Groningen bestaat uit 11 collega's die werken op de frontoffice, 6 collega's in de backoffice (zorgadministratie) en het directiesecretariaat. Jij gaat aan de slag op de frontoffice in Winschoten. Je bent ook flexibel inzetbaar elders in de regio. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor een volledige bezetting en de uit te voeren werkzaamheden. Wat ga je doen:

 • Je bent een teamondersteuner. Dit betekent dat jij bij één van de behandelteams betrokken bent en bijvoorbeeld ook aanwezig bent bij teamvergaderingen. Je werkt met je collega behandelaren samen om de administratieve processen rondom cliënten zo optimaal mogelijk te bewaken en uit te voeren. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies en neemt je input mee naar het secretariaat.
 • Je bent de vraagbaak voor cliënten, behandelaren en gemeentes.
 • Je verwelkomt bezoekers, neemt de telefoon aan en ondersteunt de behandelaren bij het maken van cliëntafspraken, reserveren van gespreksruimtes en andere faciliteiten en het notuleren van vergaderingen.

Wie ben jij?

 • Je beschikt over een afgeronde mbo-4 opleiding op administratief gebied;
 • Je hebt relevante werkervaring in een vergelijkbare functie;
 • Je bent proactief, behoudt overzicht en bent in staat om structuur aan te brengen;
 • Je bent in staat om snel te schakelen en prioriteiten te stellen;
 • Je staat stevig in je schoenen en durft besluiten te nemen.

Wat mag je van ons verwachten?

 • Een salaris tussen de € 2.387,- en € 3.541,- op basis van 36 uur volgens CAO GGZ FWG 40);
 • Een jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Per kalenderjaar 23 verlofdagen en 5 verlofdagen in de vorm van een levensfasebudget (op basis van 36 uur per week).
 • Aandacht voor balans en vitaliteit. We hebben bijvoorbeeld een fietsplan, bedrijfsfitness en een jaarlijks balansbudget van € 500,- (o.b.v. 36 uur) dat kan worden ingezet voor een opleiding, verlof of extra salaris.

Bij aanstelling wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd. We winnen ook referenties in.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelSecretarieel Medewerker
Indicatie salaris (min – max]2387 – 3541
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)28 – 32
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieWinschoten, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.accare.nl/werken-bij/vacature-overzicht/secretarieel-medewerker-procesondersteuner

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitpekela.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Pekela en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.