Ambtelijk Secretaris OR De Blanckenborg 15-05-2024

  1. Vacatures Pekela
  2. Ambtelijk Secretaris OR De Blanckenborg 15-05-2024

Werken in Pekela

 

Introductie vacature 

Zorgcentrum de Blanckenborg logo

Ambtelijk secretaris OR

Op dit moment hebben wij een openstaande vacatures voor: Ambtelijk secretaris OR.

Branche: Verpleging, verzorging en thuiszorg
Functienaam:Ambtelijk secretaris OR
Plaatsingsdatum: 13 mei 2024
Sluitingsdatum: 26 mei 2024
Opleidingsniveau: Mbo
Arbeidsovereenkomst: 1 jaar met uitzicht op vast dienstverband
Salaris: FWG-functiegroep 35 van de cao VVT
Aantal uren: 10 uur per maand
Ingangsdatum: Per direct

De Blanckenborg biedt met warmte, betrokkenheid en professionaliteit zorg, ondersteuning en huisvesting aan ouderen in en rondom Blijham. Het zorgcentrum telt ruim 330 medewerkers met een hart voor de zorg, waarvoor werkplezier en collegialiteit erg belangrijk is. Jezelf kunnen zijn is essentieel dus besteden we aandacht aan diversiteit én inclusiviteit. Deze gedachtegang nemen wij mee in onze sollicitatieprocedures.

Hoe ziet de functie eruit?
Als ambtelijk secretaris ondersteun je de OR. Je verzorgt de inkomende en uitgaande correspondentie. Je draagt zorg voor de planning en organisatie rondom vergaderingen en de verslaglegging. Je bewaakt actiepunten en afspraken. Ook beheer je het (digitale) archief en verstrekt hieruit de benodigde informatie en documentatie. Je coördineert de totstandkoming van documenten, waaronder concepten van uit te brengen adviezen en standpunten.

Je zorgt ook voor de inhoudelijke ondersteuning van de OR: verzamelen van informatie omtrent regelingen binnen de WOR en de cao. Tevens het bewaken van de naleving van wetten, procedures en afspraken.

Wat hebben wij jou te bieden?
Een leuke uitdagende baan binnen een nog leuker team binnen een kleinschalige organisatie dat volop in ontwikkeling is en waar leef- en werkplezier voorop staan. Je financiële beloning vindt plaats op basis van ervaring binnen FWG 35 van de cao VVT ook de overige arbeidsvoorwaarden zijn op basis van de cao VVT.

Wat vragen wij van jou?
Wij zijn opzoek naar een ervaren Ambtelijk Secretaris. Je hebt een relevante opleiding op MBO-4 niveau aangevuld met relevante cursussen of opleidingen. Je hebt ervaring met het ondersteunen van de medezeggenschapsraad. Je bent zelfstandig, flexibel en hebt een actief luisterend vermogen. Je bent constructief kritisch, in staat actief mee te denken en oplossingen aan te dragen. Je bent een administratief talent en hebt ervaring met Word, Excel, Outlook en PowerPoint.

Je bent in ieder geval beschikbaar op de maandagen, tevens ben je flexibel ten aanzien van werktijden.


Voor meer informatie kun je contact opnemen met , OR of Trea Lammers, secretaris OR , bereikbaar via het telefoonnummer: .

Heb je interesse?
Is dit de baan die je zoekt en denk je binnen ons team te passen? Stuur dan zo spoedig mogelijk je motivatiebrief en CV naar de afdeling HR, te bereiken via e-mailadres: .

De vacature wordt gelijktijdig intern en extern gepubliceerd. Interne kandidaten krijgen bij gelijke geschiktheid voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Delen in je netwerk wel! Voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag vereist.

Afbeeldingen

Vragen over de zorg?

Neem contact op met onze servicebalie.
Deze is geopend op werkdagen van 08:00 uur tot 16:00 uur


V-Z

Feiten en Cijfers:


A-G

H-N

Een klacht, een kans


V-Z

Informatie en contact:


A-G

Brochure aanvragen


O-U

Rondleiding aanvragen

V-Z

Werken bij de Blanckenborg:

Wij bieden...


Stichting Zorgcentrum 'de Blanckenborg'
Eikenlaan 34, 9697 RW Blijham

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAmbtelijk Secretaris
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieBlijham, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://blanckenborg.nl/werken+en+leren/vacatures/2723300.aspx?t=Ambtelijk-secretaris-OR

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitpekela.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Pekela en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.