Medisch Secretaresse Behandeldienst Zorggroep Meander 01-05-2024

 1. Vacatures Pekela
 2. Medisch Secretaresse Behandeldienst Zorggroep Meander 01-05-2024

Werken in Pekela

 

Introductie vacature 

Medisch Secretaresse Behandeldienst

Publicatiedatum: 30-04-2024 Salaris: FWG 35 - max.€ 3.256,53 Arbeidsovereenkomst: - Opleidingsniveau: MBO Niveau 4 Vacaturenummer: 11063 locatie: Stadskanaal Sluitingsdatum: 21-05-2024 Uren: 16-20

Ben jij gedreven en enthousiast en tegelijk ook integer en accuraat? Ga jij proactief te werk om je collega's van de behandeldienst en met name de medische vakgroep te ondersteunen? Dan hebben wij de baan voor jou.

Medisch secretaresse bij Zorggroep Meander Als medisch secretaresse verricht je diverse administratieve werkzaamheden en draag je zorg voor de in- en uitgaande correspondentie en het plannen en organiseren van diverse afspraken. Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden en notuleren van vergaderingen van de artsen vakgroep. Aansluitend bewaak je de gemaakte afspraken en ben je regelmatig verantwoordelijk voor de acties die uit de overleggen naar voren komen. Het maken van dagdienstroosters van de artsen behoort ook tot je takenpakket. Je onderhoud contact met ziekenhuizen en huisartsen voor het opvragen van medische informatie en uitslagen. Daarnaast sta jij cliënten en familie helder te woord en kun je snel schakelen in het contact met diverse partijen. Door jouw sociale en behulpzame persoonlijkheid ben jij een spin in het web voor het behandelteam. Je zoekt afstemming met de betrokkenen en zorgt voor de juiste coördinatie. Je weet hierin goed samen te werken met je collega's. Je gaat zorgvuldig en integer te werk en vindt het leuk om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.

Kortom: een veelzijdige baan waar jouw organisatietalent en ordelijkheid goed tot zijn recht komt.
Het team
Je komt te werken in het behandelteam van Zorggroep Meander. Je bent werkzaam op locatie Parkheem in Stadskanaal, maar af en toe kan het ook gewenst zijn dat je werkzaamheden op een van de overige drie locaties oppakt. Binnen het behandelteam werk je samen met twee andere medisch secretaresses. Onderling hebben jullie de taken verdeeld, maar voor vragen kun je altijd contact opnemen met je collega. Wat krijg je van ons?

 • Een brutosalaris van €2.466,72 tot €3.256,53 conform FWG 35 CAO VVT.
 • Een passend contract van 16 tot 20 uur per week .
 • Vakantiedagen (wij hanteren 35 extra bovenwettelijke vakantie-uren bij een
 • fulltime dienstverband), vakantietoeslag van 8% en eindejaarsuitkering van
 • 8,33%.
 • Diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Toegang tot Good Habbitz, het portaal waarbij je de keuze hebt uit tal van trainingen.
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Én een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wat heb je nodig?

 • Je bent in bezit van een afgeronde mbo 4 opleiding, bij voorkeur secretarieel.
 • Je hebt ervaring in een functie van (medisch) secretaresse.
 • Ervaring met notuleren.
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden.
 • Je bent integer en accuraat.

Over Zorggroep Meander Bij Zorggroep Meander werken we elke dag samen aan de best mogelijke zorg voor ouderen in Oost-

Groningen. Liefdevolle zorg met aandacht voor leefplezier, daar gaan we voor. Cliënten waarderen dat: ze geven ons een bovengemiddelde score op Zorgkaart Nederland. We verlenen zowel thuiszorg als zorg bij ons op locatie. Op onze acht woonlocaties bieden we verschillende soorten zorg; van dagopvang en kortdurende revalidatiezorg tot intensieve woonzorg.

Geïnteresseerd?
Solliciteer dan op een manier die bij jou past! Stuur je brief, CV of een leuke video.

Wil je meer weten of heb je vragen? Neem dan contact op met , Consulent Werving & Selectie, via telefoonnummer .

Voor inhoudelijke informatie over de functie kan er contact opgenomen worden met Wina de Vries (Teammanager) op telefoonnummer

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMedisch Secretaresse
Indicatie salaris (min – max]3256 – 3256
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)16 – 20
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieStadskanaal, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.zgmeander.nl/werken-bij/vacatures/medisch-secretaresse-behandeldienst-11063

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitpekela.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Pekela en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.