Medewerker Kind Tinten Welzijnsgroep 13-06-2024

 1. Vacatures Pekela
 2. Medewerker Kind Tinten Welzijnsgroep 13-06-2024

Werken in Pekela

 

Introductie vacature 

vacatures

Medewerker Kind en Gezin
voor het project 'Opstap(-je)

'

Reageren t/m:

23-06-2024

Aantal uren:

22 uren per week

Organisatie:

deBasis Veendam

Locatie:

Veendam Logo deBasis Veendam

Ben je geïnteresseerd in deze functie ?

deBasis Veendam is per 1 september op zoek naar een medewerker Kind en Gezin voor het project 'Opstap(-je)'. Als medewerker Kind en Gezin ben je verantwoordelijk voor de directe begeleiding van ouders en kinderen die deelnemen aan project 'Opstap(-je)'. Je bent erop gericht om de ontwikkelingskansen van kinderen te vergroten door het bevorderen van het pedagogisch gezinsklimaat. Jouw focus ligt op het verzorgen van collectieve activiteiten op de basisscholen.

Methodiek Opstap(-je)
Opstapje is een meerjarig gezinsgerichte vrijwillig stimuleringsprogramma, voor kinderen van twee tot zes jaar, om spelenderwijs de algehele ontwikkeling van het kind te stimuleren. Via de Opstap methodiek middels speciaal ontwikkelde materialen. De methodiek is met name gericht op de positieve interactie en opvoeding van het kind door de ouder(s).

Wat ga je doen?
Je verzorgt collectieve activiteiten van 'Opstap(-je)' op de basisscholen in de regio. Je gaat op huisbezoek bij de ouders/verzorgers van de deelnemende kinderen. Je informeert en adviseert ouders over de ontwikkeling, interactie en opvoeding van hun kind. Je geeft voorlichting en advies en stimuleert ze met activiteiten van 'Opstap(-je)' aan de slag te gaan. Je hebt een signalerende functie en onderhoudt contact met de gezinnen. Je rapporteert in het team en aan je coördinator over de voortgang van de gezinnen. Daarnaast werk je nauw samen met je collega medewerker Kind en Gezin en is er voldoende ruimte om met elkaar te sparren.

Wie ben jij?
Je bent toegankelijk voor het kind en de ouders/verzorgers. Je bent betrokken, luistert actief en met open houding en biedt zo vertrouwen. Je sluit aan bij de leefwereld van kinderen en hebt inzicht in de verschillende ontwikkelfases van een kind. Je bent cultuur-sensitief en kan goed omgaan met de diversiteit van niveaus en achtergronden in het werkgebied. Daarnaast bezit je sociale en coachende vaardigheden voor het bieden van begeleiding, het motiveren en stimuleren van kinderen en hun ouders/verzorgers. Verder sta je stevig in je schoenen, werk je graag zelfstandig en ben je ook samenwerkingsgericht.

Wat neem je mee?

 • Mbo werk- en denkniveau, een afgeronde mbo-opleiding bijvoorbeeld sociaal werk of onderwijsassistent
 • Kennis en ervaring in het werken met ouders en kinderen
 • Vaardigheden in plannen en organiseren
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Je wordt onderdeel van Tintengroep. Een ondernemende organisatie die jou de kans biedt om jezelf te blijven ontwikkelen! Tinten Training en Advies biedt onze collega's een afwisselend aanbod aan trainingen en cursussen. Daarnaast betekent werken binnen de Tintengroep, toegang krijgen tot interne doorstroommogelijkheden bij onze verschillende organisaties. Verder bieden wij jou:

 • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar, met een mogelijkheid tot verlenging
 • Salariëring en rechtspositie conform de CAO Sociaal Werk, salarisschaal 4, dit is maximaal €3.091 bij een fulltime dienstverband
 • Een individueel keuzebudget van circa 18% conform CAO Sociaal Werk; voor een gezonde balans tussen werk en privé, bepaal jij zelf hoe je jouw IKB inzet. Als salaris, als verlof of als een combinatie van beide
 • Een loopbaanbudget, conform de CAO Sociaal Werk
 • Een reiskostenvergoeding, met fiscale uitruilmogelijkheid

Wij hebben oog voor elkaar. Dat is ook waarom Tintengroep is erkend als mantelzorgvriendelijke werkgever vanuit Werk en Mantelzorg.

De procedure
Geïnteresseerd geraakt in deze uitdagende functie bij deBasis Veendam? Reageren kan tot 24 juni 2024 t.a.v. .
Mocht je vragen hebben over de functie dan kun je bellen met Nina van de Veen op telefoonnummer: .
De gesprekken zijn gepland op vrijdag 5 juli tussen 9:00 uur en 13:00 uur. Het inwinnen van een referentie is standaard onderdeel van de sollicitatieprocedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Onderdelen van de Tintengroep


Bezoekadres
Schoolstraat 1
9461 AA Gieten

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelSociaal Pedagogisch Werker
Indicatie salaris (min – max]3091 – 3091
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)22 – 22
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.tintengroep.nl/Vacatures/medewerker-kind-en-gezin/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitpekela.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Pekela en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.