GZ-Psycholoog / Orthopedagoog-generalist Accare 01-05-2024

  1. Vacatures Pekela
  2. GZ-Psycholoog / Orthopedagoog-generalist Accare 01-05-2024

Werken in Pekela

 

Introductie vacature 

Logo Accare

  • Huidige: / orthopedagoog-generalist

/ orthopedagoog-generalist

  • Geplaatst op 30-04-2024

Werken in Oost-Groningen is bijzonder. Het is meer dan alleen je cliënt op de poli behandelen. Je ziet verschillende problemen samenkomen. Niet alleen die van kinderen. Ook bijvoorbeeld de gevolgen van armoede op een gezin of ouders met eigen psychiatrische problemen. Je staat stil bij het kind in de context en werkt samen met andere organisaties zoals scholen en gemeenten. En dat allemaal in een klein en hecht team. Kon minder, toch?

Dit kun je verwachten

Op de polikliniek in Stadskanaal wordt zorg geleverd aan kinderen en jongeren met (een vermoeden van) psychiatrische problemen, waaronder ASS, ADHD, angst- en stemmingsstoornissen en kinderen met een (licht-)verstandelijke beperking. Ook kinderen met traumagerelateerde klachten en hechtingsproblematiek komen bij ons. Wij richten ons daarbij vooral op de complexe problematiek, waarbij sprake is van comorbiditeit, systeemproblematiek of ernstige klachten.

Wat maakt werken in deze regio zo leuk?

  • Het team is klein (zo'n 10 - 13 collega's) en werkt nauw met elkaar samen. Even overleggen is snel gebeurd.
  • In Oost-Groningen zien we niet alleen psychiatrische klachten. We hebben ook te maken met de gevolgen van armoede; een lagere sociaaleconomische klasse en ouders met eigen psychiatrische problematiek. Een bijzondere situatie. In vergelijking met andere locaties werk je ook vaker samen met de ketenpartners. Als of orthopedagoog-generalist sta je dus vaker stil bij het grotere plaatje en betrek je het gehele netwerk rondom een cliënt.

Als AGB- en BIG-geregistreerd regiebehandelaar hoeven we jou niet te vertellen wat je werkzaamheden zijn. De enige eis die we stellen is dat het goed klikt met het team en je persoonlijkheid is daarbij het belangrijkst.

Over Accare

Accare is een academische en ambitieuze organisatie voor jeugd-ggz met 25 locaties in Noord-, Midden- en Oost-Nederland. We vinden dat ieder kind het recht heeft om mee te doen. Elk kind en elk gezin kan bij ons terecht, ook met complexe zorgvragen. Complexe problemen los je nooit alleen op, daarom werken we samen met anderen. We vinden ook dat ieder kind recht heeft op de best bewezen zorg. We ontwikkelen voortdurend door praktijk aan wetenschap te koppelen, en te investeren in onderzoek, innovatie en opleiding.

Samen Sturen is onze organisatiefilosofie; we organiseren en veranderen vanuit gedeelde verantwoordelijkheid, met zelforganisatie als basis. Dit doen we binnen alle onderdelen van Accare. Met Samen Sturen nodigen we teams uit om, binnen de kaders, zoveel mogelijk ruimte te nemen om te beslissen over hoe zij hun werk organiseren. Wij zijn ervan overtuigd dat Samen Sturen zorgt voor meer werkplezier, goede onderlinge communicatie en meer effectiviteit. Met nog sterkere teams maken wij écht verschil. Voor onszelf en voor onze cliënten.

Wat bieden wij?

We bieden je een salaris tussen de € 4.108,- tot € 6.264,- o.b.v. 36 uur, volgens CAO GGZ FWG 65. Je krijgt meteen een contract voor onbepaalde tijd.

Andere (secundaire) arbeidsvoorwaarden zijn:

  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • Per kalenderjaar 23 verlofdagen en 5 verlofdagen in de vorm van een levensfasebudget (op basis van 36 uur per week).
  • Aandacht voor balans en vitaliteit. We hebben bijvoorbeeld een fietsplan, bedrijfsfitness en een jaarlijks balansbudget van € 500,- (o.b.v. 36 uur) dat kan worden ingezet voor een opleiding, verlof of extra salaris.

Bij aanstelling wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd en worden referenties ingewonnen.

Solliciteren

Wil jij graag meer weten over de functie en het team? Je mag solliciteren via de sollicitatiebutton, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een kennismaking in te plannen. Je mag ook mailen, appen of bellen naar Denise Emmens, recruiter, via of . Heb je inhoudelijke vragen over de functie? Neem dan contact op met , , via .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelOrthopedagoog
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)28 – 28
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieStadskanaal, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.accare.nl/werken-bij/vacature-overzicht/gz-psycholoog-orthopedagoog-generalist-54

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitpekela.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Pekela en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.