EVENEMENT: Ingekomen aanvraag: Stichting Piratenfeest Alteveer, Hemelvaartweekend Alteveer op 18 mei 2023 t/m 20 mei 2023 te Alteveer (16-03-2023)

Onlangs kwam de volgende bekendmaking binnen vanuit De Wolden. Lees hieronder alle informatie die tot nu toe bekend is bij ons. 
  1. Bekendmakingen Pekela
  2. gmb-2023-122210
  • Onderwerp: Cultuur en recreatie | Organisatie en beleid
  • Waar: officielepublicaties 
  • Categorie: officielepublicaties/gmb/2023

 

Omschrijving:

Waarom publiceert de gemeente dit bericht?Een evenementenvergunning wordt bij de gemeente aangevraagd om toestemming tekrijgen voor het organiseren van een vergunningsplichtig evenement. Met dit bericht laatde gemeente u dit weten. Zodat u hiervan tijdig kennis kunt nemen.Wanneer neemt de gemeente een besluit over de aanvraag van de vergunning?De gemeente heeft de aanvraag voor een vergunning ontvangen en neemt binnen 8weken na ontvangst een besluit op de aanvraag. Als de vergunning wordt verleend,publiceert de gemeente een nieuw bericht. Vanaf dat moment kunt u de documenten metinformatie over de vergunning bekijken en hierop reageren. U kunt nu nog niet reageren.Heeft u vragen over de aanvraag van de vergunning?Het is mogelijk om de aanvraag alvast op afspraak in te zien op het gemeentehuis. Voorinformatie over het bekijken van de documenten, voor het maken van een afspraak ofandere vragen kunt u bellen. Dit kan via het telefoonnummer 14 0528.

 

Deel dit artikel met buren en kennissen!

Redactie Nieuwsuitpekela.nl

Wij houden je op de hoogte van alle bekendmakingen vanuit de gemeente.

Andere bekendmakingen