Verzorgende IG Zorggroep Meander 03-05-2024

 1. Vacatures Pekela
 2. Verzorgende IG Zorggroep Meander 03-05-2024

Werken in Pekela

 

Introductie vacature 

Verzorgende IG - thuiszorg Veendam

Publicatiedatum: 01-05-2024 Salaris: FWG 35 - max.€ 3.256,53 Arbeidsovereenkomst: - Opleidingsniveau: MBO Niveau 3 Vacaturenummer: 11075 locatie: Veendam e.o. Sluitingsdatum: 23-05-2024 Uren: 8-20

Ben jij de frisse wind met een positieve instelling die van nature in kansen en mogelijkheden denkt? Heb jij affiniteit met PG of Somatiek of ben je juist nog zoekende daarin? Dan is dit dé baan voor jou!

Verzorgende IG in de Thuiszorg Veendam
Als verzorgende IG ben jij onmisbaar in de dagelijkse verzorging aan onze cliënten waarbij leefplezier, kwaliteit en een veilige leefomgeving voorop staan. Wij zijn op zoek naar een flexibele collega die bereid is alle diensten te werken. Jij stimuleert en adviseert cliënten bij dagelijkse activiteiten en begeleidt bij de zelfzorg en/of mantelzorg. Jij levert een belangrijke bijdrage aan de zelfredzaamheid van onze cliënten door de individuele zorgplannen zorgvuldig uit te voeren, zodat zij zo lang mogelijk de regie over hun leven kunnen behouden. Hierbij verricht jij natuurlijk zorgtaken en voorbehouden handelingen. Jij hebt daarbij de belangrijke taak om met jouw oog voor detail veranderingen van de cliënt te herkennen én te melden om continue passende zorg te verlenen.

Kortom: een verantwoordelijke baan met veel vrijheid waar kwaliteit, leefplezier en een veilige leefomgeving voor cliënten voorop staan.

Het team
Thuiszorg Veendam is werkzaam in verschillende wijken regio Veendam/Midden Groningen, waaronder ook het PG team valt. Wij hebben nu vacatures voor Verzorgende IG'ers in het algemeen en voor Verzorgende IG'ers met affiniteit PG. Tevens is er de mogelijkheid om in meerdere teams werkzaam te zijn binnen Veendam. In overleg met jou wordt gekeken in welk team je komt te werken. Binnen de teams hangt een fijne sfeer, iedereen is bereid elkaar te helpen/wat te gunnen. Heb je vragen? Dan kun je deze altijd stellen aan één van je collega's. Onze ervaring is dat het samenbrengen van ervaring en een "frisse wind" een mooie dynamiek geeft die ons in staat stelt veel van elkaar te leren.


Wat krijg je van ons?

 • Een brutosalaris van €2.466,72 tot €3.256.53 conform FWG 35 CAO VVT.
 • Een passend contract van 8-20 uur per week .
 • Vakantiedagen (wij hanteren 35 extra bovenwettelijke vakantie-uren bij een fulltime dienstverband), vakantietoeslag van 8% en eindejaarsuitkering van 8,33%
 • GoodHabbitz, het portaal waarbij je de keuze hebt uit tal van trainingen.
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Én een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden

Wat heb je nodig?

 • Jij hebt een diploma Verzorgende IG (niveau 3).
 • Jij staat open voor de doelgroep somatiek.
 • Jij bent bereid om onregelmatige diensten te werken, ook in de weekenden.
 • Jij kunt helder en vriendelijk communiceren met cliënten, hun familie en collega's, je gaat het gesprek niet uit de weg.
 • Jij bent geduldig, eerlijk en integer.
 • Je kunt uitstekend zelfstandig, maar ook in teamverband werken.

Over Zorggroep Meander
Bij Zorggroep Meander werken we elke dag samen aan de best mogelijke zorg voor ouderen in Oost-Groningen. Liefdevolle zorg met aandacht voor leefplezier, daar gaan we voor. Cliënten waarderen dat: ze geven ons een bovengemiddelde score op Zorgkaart Nederland. We verlenen zowel thuiszorg als zorg bij ons op locatie. Op onze acht woonlocaties bieden we verschillende soorten zorg; van dagopvang en kortdurende revalidatiezorg tot intensieve woonzorg.

Geïnteresseerd?
Solliciteer dan op een manier die bij jou past! Stuur je brief, CV of een leuke video.
Wil je eerst meer weten of heb je vragen? Neem dan contact op met Sallina Prins, Teammanager Thuiszorg Veendam via of () via telefoonnummer .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerzorgende Ig
Indicatie salaris (min – max]3256 – 3256
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)8 – 20
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.zgmeander.nl/werken-bij/vacatures/verzorgende-ig---thuiszorg-veendam-11075

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitpekela.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Pekela en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.