Verzorgende IG Thuiszorg Maandag 31-01-2024

 1. Vacatures Pekela
 2. Verzorgende IG Thuiszorg Maandag 31-01-2024

Werken in Pekela

 

Introductie vacature 

Over de functie

Voor een organisatie in de omgeving Oost-Groningen ben ik op zoek naar een Verzorgende IG die het leuk lijkt om zich in te zetten voor een thuiszorgroute!

Als Verzorgende IG ben jij de held(in) die ervoor zorgt dat de bewoners en cliënten volop kunnen genieten, in een veilige en kwalitatieve omgeving.

Takenomschrijving:

Bij de opdrachtgever krijg je een superleuke en gevarieerde baan, waarbij je aandacht hebt voor het unieke levensverhaal van elke bewoner of cliënt. Je voert zorgtaken en medische handelingen uit met een ondernemende spirit en streeft naar zorgkwaliteit. Daarnaast begeleid en stimuleer je de cliënt en/of mantelzorger bij hun dagelijkse activiteiten, volgens het zorgleefplan, zodat zij de baas blijven over hun eigen leven. Samen met jouw topteam zorg je ervoor dat alles op rolletjes loopt. Je hebt een scherp oog voor veranderingen bij de bewoners, kunt opbouwende feedback geven en communiceert met familie en specialisten. Gastvrijheid en een proactieve houding zitten in jouw DNA.

Kortom, deze baan biedt jou een zee aan mogelijkheden als je gepassioneerd bent over de zorg en graag het verschil wilt maken in het leven van de cliënten!

Functie eisen

Wat krijg je van ons:

 • Een salaris tussen de €2372 en €3263 euro;
 • Een vast contactpersoon bij Maandag® waar jij terecht kan met je vragen;
 • Vaste uren op contract;
 • Een goede pensioensregeling;
 • Reiskostenvergoeding van €0,21 per kilometer;
 • Keuze uit een ruim aanbod trainingen en opleidingen via de Maandag® Academy;

Wat we vragen:

 • Je hebt een diploma Verzorgende IG (niveau 3);
 • Je bent 20-24 uren per week beschikbaar;
 • Je hebt affiniteit met de doelgroepen PG en somatiek (ervaring is geen vereiste);
 • Je bent bereid om dag-, avond-, nacht- en eventueel weekenddiensten te werken;

Over het bedrijf

Over Maandag® :

Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden. Dat is werk dat past bij hun capaciteiten, ambities en voorkeuren. Werk waarin ze hun talent kunnen benutten en ontwikkelen, dat voldoende uitdaging en afwisseling biedt. En in een omgeving die voldoende inclusief, divers en sociaal is. Want alleen dan brengen mensen elke dag weer frisse energie mee naar de werkvloer. Hebben ze zin om dingen aan te pakken. En krijgen ze dingen gedaan. Want: wie houdt van zijn of haar werk heeft altijd zin in maandag. 

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Verzorgende IG Thuiszorg die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerzorgende 3ig Thuiszorg
Indicatie salaris (min – max]2400 – 3200
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)16 – 32
Contactgegevenscalista.vananken@maandag.nl , 31651314303 https://www.maandag.nl
Type contractTijdelijk
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieOude Pekela, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.maandag.nl/applylink/108161741?utm_campaign=nationalevacaturebank&utm_content=&utm_source=nvb-nl&utm_medium=jobboard-cpp&utm_term=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitpekela.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Pekela en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.