Stam Stichting Scouting Nieuwe Pekela 21-11-2023

  1. Vacatures Pekela
  2. Stam Stichting Scouting Nieuwe Pekela 21-11-2023

Werken in Pekela

 

Introductie vacature 

Stam

Ben jij tussen de 18 en 23 jaar, heb je een eigen mening en heb je zin in leuke buitenlandse uitstapjes? Word dan lid van de jongerenstam en organiseer samen met andere jongeren je eigen kampen en activiteiten.

De jongerenstam, de groep die vanuit Scouting Nederland officieel 'roverscouts' wordt genoemd, onderneemt enorm veel in zowel binnen- als buitenland.

Wat doet de Jongerenstam?

De jongerenstam heeft een eigen bestuur en heeft op afgesproken momenten opkomst. De activiteiten variëren van een nacht bij het kampvuur tot weekenden weg in Duitsland, maar daarnaast ondersteunen zij ook bij algemene activiteiten van Scouting Pekela.

Voor jongerenstammers die graag iets met Scouting willen doen, maar in een andere stad gaan studeren, is er studentenscouting. Studentenscouting is te vinden in grote studentensteden en is ideaal als je uitdagende Scoutingactiviteiten met het studentenleven wilt combineren. Meestal vinden de opkomsten gedurende de week plaats, waardoor je eventueel ook lid kunt zijn bij een andere Scoutinggroep in je oorspronkelijke woonplaats.

Kom eens gratis kijken!

Lijkt het je leuk om een opkomst mee te draaien? Je bent altijd welkom! Of je nou jeugdlid of vrijwilliger wilt worden, we laten onze groepen en ons terrein graag aan je zien. Stuur ons hiernaast een bericht!


  • Oud Alteveer C152.
    9663 PX, Nieuwe Pekela.

Menu

Zorg iedere zaterdagochtend voor een creatief en uitdagend programma en heb daarnaast natuurlijk een toffe tijd met je mede-leiding en andere mede-vrijwilligers.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelPedagogisch Medewerker Buitenschoolse Opvang
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieNieuwe Pekela, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://scoutingpekela.nl/jongerenstam/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitpekela.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Pekela en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.