Stagiair Software Developer Fox Exploitatie Maatschappij 02-06-2024

  1. Vacatures Pekela
  2. Stagiair Software Developer Fox Exploitatie Maatschappij 02-06-2024

Werken in Pekela

 

Introductie vacature 

Volg je de opleiding Software developer en ben je op zoek naar een leuke, leerzame stageplek? Tof, want dan zijn we een perfecte match!

Wie zijn wij?

Wij zijn NC-Websites, aangenaam! Ons jonge en enthousiaste team van webdesigners, programmeurs, vormgevers en online marketeers werkt dagelijks voor ons brede, diverse portfolio van klanten. Met echt goede websites, maatwerk webapplicaties en online marketingcampagnes helpen we bedrijven uit de regio met online groeien.


WIE ZOEKEN WIJ?

We zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) om mee te werken aan de groeiende vraag naar onze websites. Tijdens jouw stageperiode van een half jaar leren we je de fijne kneepjes van het vak. Aan het einde van je stageperiode weet je niet alleen hoe je een goede website kunt neerzetten, je kunt ook meedenken met je klant. Niet voor niets zouden we je het liefste ook na je stage opnemen in ons team!

We waarderen het extra wanneer je basiskennis van HTML, CSS, Javascript en PHP hebt, maar we vinden het vooral belangrijk dat je leergierig bent.

WAAROM KIES JE VOOR NC-WEBSITES?

Je hebt natuurlijk volop keuze voor stageplekken. Daarom vertellen we je graag waarom je voor ons moet kiezen!

  • We hebben een cool kantoor! Je werkt op een modern kantoor met flexplekken, verschillende werkruimtes en een goed gevulde bar tot je beschikking.
  • Ons team is megagezellig! Zo hebben we altijd een gezamenlijke lunch en hebben we iedere week een vrijdagmiddagborrel (biertjes natuurlijk inbegrepen).
  • We werken voor leuke bedrijven! Ons portfolio varieert gigantisch, van de kapper om de hoek tot miljoenenbedrijven met locaties door heel Europa. Die diversiteit maakt het werk ontzettend leuk.
  • Je hebt volop vrijheid om jezelf te ontplooien. Je leert zelfstandig te werken, contact met klanten te onderhouden. Zo doe je echte praktijkervaring op. Natuurlijk staan we je altijd bij met goede begeleiding.
  • Je hebt doorgroeimogelijkheden. Bevalt je stage over en weer? Dan willen we je natuurlijk graag houden!

Handig om te weten

Crebonummer: 25604
Leerweg: bol
Stageduur: 6 maanden
Contactpersoon: van der Veen


JOUW ZAKELIJKE PLANNEN

Wij geven graag advies op maat. Om dit echt goed te kunnen doen willen we graag eerst van je weten wat je (zakelijke) plannen zijn!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelFront-end Developer
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractStage
BrancheBeveiliging/Bewaking
LocatieStadskanaal, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.nc-websites.nl/vacatures/stagiair-software-developer/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitpekela.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Pekela en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.