Medewerker ICT Stichting Primenius 22-05-2024

 1. Vacatures Pekela
 2. Medewerker ICT Stichting Primenius 22-05-2024

Werken in Pekela

 

Introductie vacature 

Medewerker ICT 0.5 - 1.0 FTE

Ondersteuningsbureau

Oude Pekela

0,5 FTE

Functieomschrijving

Ben jij een enthousiaste medewerker ICT? Binnen de ICT-afdeling ontstaat in schooljaar 2024-2025 een nieuwe rol. Je voert taken voor de ICT-afdeling uit en bent ook het aanspreekpunt als ICT'er binnen een aantal locaties.

Jij hebt een adviserende en coördinerende rol in het zo optimaal mogelijk inzetten van apparatuur en software en beantwoordt vragen rondom het goed in zetten van ICT in onderwijs en opvang voor zowel de medewerker als de leerling. Je begeleidt schoolteams o.a. naar het opzetten van een lijn voor digitale geletterdheid en bent bereid jezelf te specialiseren.

In het ICT-team heb je sparringpartners en wordt vorm en inhoud aan het ICT-beleid gegeven. Jij brengt je praktijkervaring mee om hiermee samen sneller te kunnen schakelen. In dit nieuwe team krijg je de ruimte om jezelf te scholen en te specialiseren in bijv. Microsoft Education, Apple, Jamf of Digitale geletterdheid. Samen bieden we de locaties ondersteuning via de servicedesk maar ook via bijv. webinars, filmpjes, ateliers of ouderavonden.

Onze locatie

Primenius is aanbieder van primair onderwijs en kinderopvang met 36 locaties in Groningen en Drenthe. Dat zijn veelal Integrale Kindcentra (IKC). Je komt te werken in een dynamische organisatie die zich blijft ontwikkelen. Jouw standplaats is het ondersteuningsbureau in Oude Pekela. Daar werken professionals met verschillende portefeuilles, zoals onze HR-adviseurs en de medewerkers Planning & Plaatsing. Zij zorgen voor een goede ondersteuning op de locaties.

Jij bent

 • Service- en oplossingsgericht
 • Enthousiast en Leergierig
 • Teamspeler
 • I-Coach of vergelijkbaar (of bereid scholing te volgen)
 • Sterk in ICT

Wij bieden

 • Een leuke afwisselende baan
 • Een team waar je op kunt vertrouwen en bouwen
 • Ruimte voor scholing
 • 0,5-1,0 Inschaling in CAO OOP (schaal afhankelijk van kennisniveau en ervaring)

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelServicedesk Medewerker Ict
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOnderwijs/Opleiding
LocatieOude Pekela, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://primenius.nl/vacatures/medewerker-ict-0-5-1-0-fte/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitpekela.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Pekela en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.