Sociaal Pedagogisch Werker 3 La Hacienda 10-04-2024

 1. Vacatures Pekela
 2. Sociaal Pedagogisch Werker 3 La Hacienda 10-04-2024

Werken in Pekela

 

Introductie vacature 

Sociaal pedagogisch werker 3 op specialistische groep (28 uur) - La Hacienda

Durf jij het avontuur aan te gaan en het verschil te maken in het leven van jongeren?

Bij ons ben je meer dan alleen een medewerker; je bent een steunpilaar, een mentor, en een bron van positiviteit. Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde en toegewijde medewerker om deel uit te maken van ons dynamische team en samen met ons te werken aan het welzijn van jongeren.

Jouw Rol:

Als begeleider van een groep jongeren ben jij het hart van hun groeiproces. Je benadert hen met een open geest, een vleugje humor en een flinke dosis creativiteit. Je houdt altijd de veiligheid en grenzen van de jongeren in het oog en bent in staat om indien nodig in te grijpen. Je bent de schakel tussen de jongeren en ons multidisciplinaire team, en samen streven we ernaar om altijd "achter" het gedrag van de jongeren te kijken en hen dagelijks nieuwe kansen te bieden.

Je bouwt een sterke band op met de jongeren en werkt samen aan doelen, verbetering van hun leefsituatie en een positieve toekomstvisie. Of het nu gaat om samen koken, sporten, spelletjes spelen, of boodschappen doen, je zorgt ervoor dat leermomenten naadloos zijn geïntegreerd in dagelijkse activiteiten. Tegelijkertijd werk je aan behandelplannen, bespreek je overdrachten met collega's en neem je deel aan overlegmomenten met andere organisaties.

Samen met je team evalueer je wekelijks behandelplannen en stel je gezamenlijk acties op voor de komende week. De diensten bestaan wekelijks uit een dag, middag en slaapdienst. Hierdoor maak jij elk aspect van de dag mee van een jongeren. In momenten van twijfel of vragen, kun je altijd terugvallen op je collega's en de gedragswetenschapper. Bij ons is geen werkdag hetzelfde, en dat maakt het werk des te boeiender.

Jouw Profiel:

 • Je gelooft sterk in de mogelijkheden om het beste in jongeren naar boven te halen.
 • Je hebt een positieve, nuchtere instelling en begrijpt de denkwijze en gedragingen van jongeren.
 • Je bent in het bezit van een HBO Social Work diploma (of vergelijkbaar).
 • Je bent SKJ of Registerplein geregistreerd.
 • Je beschikt over uitstekende sociale vaardigheden en hebt kennis van pedagogiek en ontwikkelingspsychologie.
 • Je bent bedreven in het beoordelen van de complexiteit van problematiek en de veiligheid van jongeren en hun gezin.
 • Zelfs in stressvolle momenten blijf je kalm en doortastend.
 • Ervaring met grensoverschrijdend gedrag en het vermogen om hiermee om te gaan zijn een pluspunt.
 • Ervaring met intensieve begeleiding van jongeren met diverse gedragsproblematieken wordt gewaardeerd.
 • Deskundigheid op specifieke problematiek is eveneens een pluspunt.

Wat Wij Bieden:

Je gaat aan de slag op een locatie waar twee kleine groepen van 4 jongeren wonen, gelegen in de omgeving van Winschoten. Deze jongeren variëren in leeftijd van 10 tot 18 jaar en vertonen veelal onbegrepen en risicovol gedrag.

Je wordt onderdeel van een team bestaande uit MBO en HBO-geschoolde medewerkers, een gedragswetenschapper en een GZ-psycholoog.

Wij bieden een jaarcontract voor bepaalde tijd voor 28 uren per week vanaf mei 2024, met de mogelijkheid tot uitbreiding bij goed functioneren. De functie van sociaal pedagogisch werker 3 is ingedeeld in schaal 8 van de cao-sociaal werk. Bovendien bieden we de Basic Trust-scholing aan voor degenen die deze nog niet hebben gevolgd.

Solliciteren:

Stuur ons daarom je motivatiebrief en cv naar .

La Hacienda biedt woonbegeleiding aan jongeren tussen de 16 en 26 jaar, die willen leren om zelfstandig te wonen. Zelfstandig wonen is een grote stap en voor veel jongeren te groot. Wij helpen jongeren op weg. Dit kan in één van onze appartementen of in een zelf gehuurd huisje.

verslag 2022 ,

Contact

Schaaksport 114 t/m 130
9728 PG, Groningen

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelSociaal Pedagogisch Werker
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieWinschoten, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://lahacienda.nu/vacature/sociaal-pedagogisch-werker-3/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitpekela.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Pekela en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.