HBO Stage Social Work Tinten Welzijnsgroep 06-05-2024

 1. Vacatures Pekela
 2. HBO Stage Social Work Tinten Welzijnsgroep 06-05-2024

Werken in Pekela

 

Introductie vacature 

vacatures

HBO stage Social Work - Buurtwerk/Jongerenwerk

Reageren t/m:

30-06-2024

Aantal uren:

Een stageplek voor 32 uren per week

Organisatie:

deBasis Veendam

Locatie:

Veendam Logo deBasis Veendam

Ben je geïnteresseerd in deze functie ?

deBasis Veendam heeft per september ruimte voor één stagiaire Jongerenwerker/Buurtwerker. In deze stage heb je contact met jongeren tot jong volwassenen in de leeftijdscategorie 12 tot 21 jaar. Zij hebben bijvoorbeeld moeite met school, financiële problemen, zijn jong moeder geworden, voelen zich eenzaam of somber, zijn minder weerbaar, worden gepest of hebben ADHD. We zijn een open jongerencentrum dus hier komt echt alles voorbij.

Wat ga je doen?

Je wordt onderdeel van het supportteam en bent supporter/maatje van (2 tot 4) jongeren. Deze jongeren zijn vaak naar ons doorverwezen. Je helpt mee met het organiseren van allerlei activiteiten: meidenavond, voorlichtingen, koken met jongeren, sporten met jongeren en creatieve avonden. Daarnaast ondersteun je jongeren en zoek je samen zaken uit, bijvoorbeeld over 18+ en dan... Tevens ben je in de wijken op straat te vinden en ga je in gesprek met jongeren (hanggroepen) en/of buurtbewoners. Je draait mee in het rooster van het jongerencentrum, waar je op laagdrempelige manier contact legt met jongeren. Je bent daar veel in gesprek met jongeren, signaleert en onderneemt actie als dit nodig is.
De stage omvat vaak een mix van deze werkzaamheden op basis van jouw eigen voorkeur of hobby. Sport je bijvoorbeeld graag, dan zou je met een groepje jongeren een sport gerelateerde activiteit kunnen organiseren.
Daarnaast is er ook ruimte om mee te draaien in het inloopspreekuur en alle werkzaamheden die daaruit volgen. Je kunt ook mee doen met buurtwerk in de wijken: activiteiten mee organiseren, huiskamer gesprekken/collectieve activiteiten of wijkrondes lopen.
De werktijden zijn wisselend maar de openingstijden van het jongerencentrum Break! zijn op woensdag t/m vrijdag in de middag en avond.
Verder heb je redelijk veel ruimte om je week in te plannen.

Wat neem je mee?

 • Je volgt een HBO opleiding Social Work (3e jaars)
 • Initiatief, proactief en een eropaf mentaliteit
 • Humor, spontaniteit, energie en enthousiasme
 • Een superleuke leerzame stageplek
 • Een stagevergoeding
 • Een stageplek voor 32 uur per week
 • Veel ruimte voor initiatieven en ideeën
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en het onderzoeken van je interesses
 • Professionele stagebegeleiding
 • Aanbod met diverse cursussen en trainingen

Je bent een volwaardig onderdeel van het team, jouw inbreng wordt gewaardeerd. Verder geldt dat je uit deze stage kunt halen wat je er zelf aan energie instopt!

De procedure

Mocht je vragen hebben, dan kun je bellen met op telefoonnummer of mailen via . Ben jij geïnteresseerd in deze uitdagende stageplek bij deBasis in Veendam?


Compaen, onderdeel van deBasis Veendam, valt onder de Tintengroep. Daar waar we verschil kunnen maken vind je de vakmensen van Tintengroep.

De Tintengroep is sterk in sociaal werk.

Onderdelen van de Tintengroep


Bezoekadres
Schoolstraat 1
9461 AA Gieten

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelJongerenwerker
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 32
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractStage
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.tintengroep.nl/Stage-vacatures/hbo-stage-social-work-buurtwerkjongerenwerk/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitpekela.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Pekela en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.