Psycholoog / Orthopedagoog Accare 01-05-2024

 1. Vacatures Pekela
 2. Psycholoog / Orthopedagoog Accare 01-05-2024

Werken in Pekela

 

Introductie vacature 

Logo Accare

 • Huidige: Psycholoog / orthopedagoog

Psycholoog / orthopedagoog

 • Geplaatst op 30-04-2024

Werken in Groningen-Oost is bijzonder. Het is meer dan alleen je cliënt op de poli behandelen. Je ziet verschillende problemen samenkomen. Niet alleen die van kinderen. Ook bijvoorbeeld de gevolgen van armoede op een gezin of ouders met eigen psychiatrische problemen. Je staat stil bij het kind in de context en werkt samen met andere organisaties zoals scholen en gemeenten. En dat allemaal in een klein en hecht team. Kon minder, toch?

Wat ga je doen?

In Stadskanaal levert het multispecialistisch team zorg aan kinderen en jongeren met psychiatrische problemen. Bijvoorbeeld bij kinderen en jongeren met ASS, ADHD, angst- en stemmingsstoornissen, een (licht-)verstandelijke beperking, trauma of hechtingsproblematiek. Het team richt zich daarbij vooral op de complexe problematiek.

Als psycholoog of orthopedagoog voer je diagnostiek en (deel)behandeling uit. Ook volg je als behandelcoördinator het hele traject. Je betrekt behandelaren waar nodig en monitort de behandeling. Je onderhoudt het contact met cliënten, ouders, scholen of andere (hulpverlenings-)organisaties.

Met wie werk je samen?

Het team bestaat uit ongeveer 10 kundige collega's en werkt nauw met elkaar samen. Even overleggen is snel gebeurd. Wekelijks is er ruimte voor intervisie en werkbegeleiding. Het team heeft om de week een breder teamoverleg en heeft tussendoor intensief contact met elkaar. Je ziet elkaar regelmatig en je kunt goed bij je collega's terecht. Ook is er volop ruimte voor gezelligheid en gezamenlijke lunches.

Spreekt het werken met een brede doelgroep in verschillende leeftijden jou aan? Hou je van korte lijntjes en een afwisselende werkweek? Maak dan kennis in Stadskanaal en solliciteer!

Waar ga je werken?

Accare is een academische en ambitieuze organisatie voor jeugd-ggz met 25 locaties in Noord-, Midden- en Oost-Nederland. We vinden dat ieder kind het recht heeft om mee te doen. Elk kind en elk gezin kan bij ons terecht, ook met complexe zorgvragen. Complexe problemen los je nooit alleen op, daarom werken we samen met anderen. We vinden ook dat ieder kind recht heeft op de best bewezen zorg. We ontwikkelen voortdurend door praktijk aan wetenschap te koppelen, en te investeren in onderzoek, innovatie en opleiding.

Samen Sturen is onze organisatiefilosofie; we organiseren en veranderen vanuit gedeelde verantwoordelijkheid, met zelforganisatie als basis. Dit doen we binnen alle onderdelen van Accare. Met Samen Sturen nodigen we teams uit om, binnen de kaders, zoveel mogelijk ruimte te nemen om te beslissen over hoe zij hun werk organiseren. Wij zijn ervan overtuigd dat Samen Sturen zorgt voor meer werkplezier, goede onderlinge communicatie en meer effectiviteit. Met nog sterkere teams maken wij écht verschil. Voor onszelf en voor onze cliënten.

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde masteropleiding Orthopedagogiek/Pedagogische Wetenschappen of Psychologie afgerond.
 • Bij Orthopedagogiek/Pedagogische Wetenschappen heb je daarnaast een SKJ-registratie en AGB-code of kunt deze aanvragen. Je voldoet ook aan de eisen om een LOGO-verklaring aan te vragen. Bij Psychologie heb je een SKJ-registratie en voldoe je aan de eisen om een LOGO-verklaring aan te vragen.
 • Heb je ervaring in de (kinder- en jeugd)ggz? Dan is dat helemaal mooi meegenomen.

Wat bieden wij jou?

 • Een salaris van € 3.541,- tot € 5.335,- op basis van 36 uur per week ( CAO GGZ FWG 60);
 • De mogelijkheid om hybride te werken, met een goede thuiswerkvergoeding;
 • Direct een contract voor onbepaalde tijd;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Per kalenderjaar 23 verlofdagen en 5 verlofdagen in de vorm van een levensfasebudget (op basis van 36 uur per week).
 • Aandacht voor balans en vitaliteit. We hebben bijvoorbeeld een fietsplan, bedrijfsfitness en een jaarlijks balansbudget van € 500,- (o.b.v. 36 uur) dat kan worden ingezet voor een opleiding, verlof of extra salaris.

Solliciteren

Wil jij graag meer weten over de functie en het team? Je mag solliciteren via de sollicitatiebutton, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een kennismaking in te plannen. Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Kayley Galué, , via of .

Bij aanstelling wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd en worden referenties ingewonnen.

Dienstverband

28 - 36 uur per week

Functiegroepen

 • Orthopedagoog
 • Psycholoog en therapeut

Stadskanaal

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelOrthopedagoog
Indicatie salaris (min – max]3541 – 5335
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)28 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieStadskanaal, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.accare.nl/werken-bij/vacature-overzicht/psycholoog-orthopedagoog-52

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitpekela.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Pekela en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.