Z-21-086688 – Gemeente Stadskanaal – Ontwerpbesluit omgevingsvergunning (uitgebreide procedure) “Landelijk gebied, Alteveersterweg 32” in Alteveer

Onlangs kwam de volgende bekendmaking binnen vanuit Stadskanaal. Lees hieronder alle informatie die tot nu toe bekend is bij ons. 
  1. Bekendmakingen Pekela
  2. gmb-2023-299453
  • Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid
  • Waar: officielepublicaties 
  • Categorie: officielepublicaties/gmb/2023

 

Omschrijving:

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Stadskanaal maakt bekend dat zij voornemens is, op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), een omgevingsvergunning te verlenen voor het realiseren van een minicamping met B&B en het ontwerpbesluit “Landelijk gebied, Alteveersterweg 32” met bijbehorende stukken voor zes weken voor een ieder ter inzage worden gelegd. Het plangebied omvat het perceel kadastraal bekend gemeente Onstwedde, sectie U, nummer 216, Alteveersterweg 32 te Alteveer.Het IMRO-identificatienummer is: NL.IMRO.0037.OV2209-on01.Wat is de aanleiding? Het realiseren van een minicamping met B&B.Waar kunt u het ontwerp inzien?U kunt vanaf 13 juli tot en met 23 augustus 2023 het ontwerpbesluit met de bijbehorende bestanden in digitale vorm raadplegen en verkrijgen op www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0037.OV2209-on01) en op www.stadskanaal.nl/bekendmakingen. Ook ligt het ontwerpbesluit met bij de bijbehorende bestanden op werkdagen digitaal ter inzage in het gemeentehuis van de gemeente Stadskanaal. Kijk voor de actuele openingstijden op www.stadskanaal.nl. U wilt reageren?Tijdens de terinzagelegging kan iedereen een schriftelijke of mondelinge zienswijze geven over dit ontwerpbesluit. Een schriftelijke zienswijze kunt u sturen ter attentie van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Stadskanaal, Raadhuisplein 1, 9501 SZ Stadskanaal. Voor het geven van een mondelinge zienswijze vragen wij u om minimaal een week voor het einde van de terinzagelegging een afspraak te maken bij de gemeente. U wilt nadere informatie?Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de heer M. de Heer via het nummer 0599 631 631.U heeft nog vragen?Als u nog vragen heeft, kunt u de gemeente van maandag t/m donderdag tussen 8.00 en 16.00 uur en op vrijdag tussen 8.00 en 12.00 uur telefonisch bereiken via het nummer 0599 631 631. Het e-mailadres is gemeente@stadskanaal.nl. Om u beter van dienst te kunnen zijn, verzoeken wij u het kenmerk bovenin deze publicatie te vermelden.

 

Deel dit artikel met buren en kennissen!

Redactie Nieuwsuitpekela.nl

Wij houden je op de hoogte van alle bekendmakingen vanuit de gemeente.

Andere bekendmakingen