Z- 18-047359 Verleende omgevinsgvergunning (uitgebreide procedure), Höchterweg 4, 9661 TJ Alteveer, het legaliseren van een paardenhouderij

Onlangs kwam de volgende bekendmaking binnen vanuit Stadskanaal. Lees hieronder alle informatie die tot nu toe bekend is bij ons. 
  1. Bekendmakingen Pekela
  2. gmb-2019-145044
  • Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid
  • Waar: officielepublicaties 
  • Categorie: officielepublicaties/gmb/2019

 

Omschrijving:

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Stadskanaal maakt bekend de volgende omgevingsvergunning op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) te hebben verleend en te hebben verzonden aan de aanvrager 1.Höchterweg 4, 9661 TJ Alteveer, het legaliseren van een paardenhouderijNaar aanleiding van het ontwerpbesluit zijn geen zienswijzen ontvangen. Het besluit is niet gewijzigd ten opzichte van het ontwerpbesluit. InzageHet besluit en bijbehorende stukken liggen van de dag na publicatie tot en met zes weken later ter inzage bij: gemeente Stadskanaal, Raadhuisplein 1, 9501 SZ Stadskanaal.Kijk voor de actuele openingstijden op www.stadskanaal.nl  Beroep en voorlopige voorzieningBeroep moet binnen zes weken na de datum van terinzagelegging van het besluit worden ingesteld bij de rechtbank Noord-Nederland, locatie Groningen, afdeling Bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen. Tegen deze beschikking kan beroep worden ingesteld door:1.Belanghebbenden die een zienswijze hebben ingediend tegen de ontwerpbeschikking;2.Belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen de ontwerpbeschikking;3.De adviseurs die gebruik hebben gemaakt van de mogelijkheid advies uit te brengen ten aanzien van de ontwerpbeschikking. Voor het instellen van beroep zijn griffierechten verschuldigd. InwerkingtredingDe omgevingsvergunning treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn, tenzij voor deze datum een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening is ingediend. In dat geval treedt de omgevingsvergunning pas in werking nadat op dit verzoek is beslist. InformatieVoor nadere informatie kan contact opgenomen worden met de gemeente Stadskanaal.

 

Deel dit artikel met buren en kennissen!

Redactie Nieuwsuitpekela.nl

Wij houden je op de hoogte van alle bekendmakingen vanuit de gemeente.

Andere bekendmakingen