Gastouder SKID Kinderopvang 01-04-2024

  1. Vacatures Pekela
  2. Gastouder SKID Kinderopvang 01-04-2024

Werken in Pekela

 

Introductie vacature 

Gastouder in Gasselternijveen gezocht

Home » Gastouder in Gasselternijveen gezocht

Voor een gezin in Gasselternijveen zijn wij op zoek naar een gastouder die opvang wil verzorgen voor drie kinderen van 11 jaar, 9 jaar en 5 jaar oud. Het betreft opvang vanaf 14.00 tot 18.00 uur op de maandag, dinsdag en donderdag. Tevens gaat het om opvang in de vakanties en incidenteel voorschoolse opvang vanaf 7.30 uur.

Ben je woonachtig in Gasselternijveen of omgeving, 18 jaar of ouder en minimaal in het bezit van een SPW 2 diploma, Helpende Zorg en Welzijn en een Kinder EHBO diploma: dan is dit misschien iets voor jou.

Naast een intakegesprek bij jou thuis, maakt een risico-inventarisatie deel uit van het bezoek door een bemiddelingsmedewerker van het gastouderbureau van skid kinderopvang. Wanneer je bent aangesloten bij ons gastouderbureau zorgen wij o.a. voor jouw EHBO herhalingen, Meldcode herhalingen, (thema-) bijeenkomsten op pedagogisch gebied, voortgangsgesprekken en een jaarlijkse risico inventarisatie.

Interesse?

Neem contact op met , coördinator gastouderbureau skid kinderopvang, via of

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelGastouder
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieGasselternijveen, Drenthe,Nederland
Soliciteer directhttps://skidkinderopvang.nl/gastouder-in-gasselternijveen-gezocht/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitpekela.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Pekela en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.