Docent Economie - Docent Economie Campus Onderwijsgroep Noord 10-04-2024

  1. Vacatures Pekela
  2. Docent Economie – Docent Economie Campus Onderwijsgroep Noord 10-04-2024

Werken in Pekela

 

Introductie vacature 

Menu

Docent economie Campus

Wij zoeken een betrokken docent economie

Maak jij straks het verschil in de ontwikkeling van onze leerlingen?

Campus Winschoten

Per 1 augustus 2024


Dollard College

Wij zijn het Dollard College, een brede scholengemeenschap in Oost-Groningen. Wij bieden gymnasium, atheneum, vwo (tweetalig onderwijs), havo, vmbo, praktijkonderwijs, pro-vmbo en isk. Daarnaast laten een aantal van onze vestigingen zich inspireren door verschillende onderwijsconcepten, zoals Dalton en Kunskapsskolan. Het onderwijs wordt gegeven op zes vestigingen in Bellingwolde, Oude Pekela, Winschoten en Woldendorp. Bij het Dollard College werken ongeveer 450 medewerkers voor circa 2.900 leerlingen.

Werken bij het Dollard College is samen werken aan 'Gewoon Goud' onderwijs. Veiligheid, verbinden, ontwikkelen, ontdekken en gelijkwaardigheid. Dat zijn onze kernwaarden. Wij halen het beste uit onszelf en elkaar. Spreekt jou dit aan? Dan is een baan bij het Dollard College wat voor jou! Het Dollard College vormt samen met Ubbo Emmius Scholengroep Trivium.

Jouw baan

Als docent economie geef je op een aansprekende manier les aan leerlingen. Ook denk je mee over de ontwikkeling van jouw vak en aan het onderwijs van de school. Je vindt het leuk om leerlingen te stimuleren om zelfstandig te (leren) leren zodat ze zich verder kunnen ontwikkelen, ook op het persoonlijk vlak. Jij brengt het beste in de leerlingen naar boven!
Dollard College Campus Winschoten is een actieve school. In jouw functie begeleid je op school en daarbuiten leerlingen tijdens diverse projecten en stages en neem je deel aan verschillende schoolevenementen en voorlichtingsactiviteiten.

Vestiging Campus Winschoten

Op Campus Winschoten bieden wij onderwijs aan vmbo tl, gl, kb en bb leerlingen in de bovenbouw. Met een breed aanbod aan profielen (8 stuks!)) en een speciaal leerwerktraject gefocust op maatwerk, bereiden we onze leerlingen voor op een mbo-opleiding of de overstap naar het havo. Wij delen het gebouw met het Noorderpoort, dit maakt de doorlopende leerroute vmbo-mbo extra toegankelijk. Daarnaast hebben wij vele samenwerkingen met bedrijven uit de regio. Onze leerlingen leren in de praktijk door stages, boeiende bedrijfsbezoeken en excursies in het werkveld.

Onze campus is gelegen naast het centraal station van Winschoten en dus o.a. goed bereikbaar met het OV. Wij hebben een jong team en vinden het belangrijk dat onze medewerkers goed worden begeleid in het werk. Voor nieuwe collega's hebben we een vakcoach en als startende docent heb je regelmatig intervisie met andere nieuwe collega's. Samen zorgen wij voor goed onderwijs!

Typisch Trivium

Bij Scholengroep Trivium werken ongeveer 700 medewerkers, die zich inzetten voor goed onderwijs aan circa 5000 VO-leerlingen. Trivium is van de scholen én is er voor de scholen:

Dollard College en Ubbo Emmius. Zij trekken samen op vanuit hun gedeelde visie: 'leerlingen ondersteunen in hun ontwikkeling'. Onze docenten spelen daar uiteraard de cruciale rol in. Draag jij daar straks ook aan bij?

Onze regio Oost Groningen biedt vele kansen om in het leven van onze leerlingen hét verschil te maken. De meerwaarde van jou als docent is groot. Door goed onderwijs en de juiste begeleiding help je leerlingen hun kansen en daarmee die van hun omgeving te vermenigvuldigen. Trivium neemt de verantwoordelijkheid om een actieve bijdrage te leveren aan de leefbaarheid in de regio. Dit doen we door te streven naar thuisnabij onderwijs van hoge kwaliteit voor iedere leerling. Van praktijkonderwijs tot technasium en tweetalig gymnasium. We werken intensief samen met partners zoals gemeenten, het lokale bedrijfsleven en welzijnsorganisaties.

Wat bieden wij jou?

· Een prettige werkomgeving met enthousiaste collega's.

· Een werkgever met veel vestigingen en diverse onderwijsconcepten. Dit biedt veel mogelijkheden voor je loopbaanontwikkeling.

· Het betreft een LB-functie volgens de CAO- VO.

· Ruimte om jezelf professioneel verder te ontwikkelen.

· Budget voor levensfasebewust personeelsbeleid.

· Goede arbeidsvoorwaarden, waaronder

· Een vakantie-uitkering van 8%.

· Een aantrekkelijke eindejaarsuitkering.

· Tegemoetkoming in de eventuele reiskosten.

We vragen van jou

· Betrokkenheid bij de leerlingen en de school.

· Goede sociale, communicatieve, pedagogische, didactische en organisatorische vaardigheden.

· Minimaal een tweedegraads bevoegdheid economie.

· De ambitie om jezelf professioneel en persoonlijk te blijven ontwikkelen.

· Brede en flexibele inzetbaarheid.

· Een geldige 'Verklaring Omtrent het Gedrag'.

Vragen?

Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met , , te bereiken via of stuur een bericht naar

. Meer informatie over het Dollard College vind je op www.dollardcollege.nl.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelDocent Economie
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOnderwijs/Opleiding
LocatieWinschoten, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbij.scholengroeptrivium.nl/vacaturebeschrijving/vacature-docent-economie

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitpekela.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Pekela en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.