Business Controller Stichting Oosterlengte 29-05-2024

  1. Vacatures Pekela
  2. Business Controller Stichting Oosterlengte 29-05-2024

Werken in Pekela

 

Introductie vacature 

Logo Oosterlengte

  1. Business controller

Ben jij een ondernemende en resultaatgerichte professional die graag de zorgverlening bij Oosterlengte wil verbeteren? Als business controller stel je continu de vraag: "Hoe blijven we als organisatie in control en bewaken we de balans tussen financiën en kwaliteit van zorg?".
We zoeken iemand met een scherp oog voor mensen, processen en verbetering. Als jij graag een verschil wilt maken in de zorg, lees dan snel verder!

Aangenaam, wij zijn Oosterlengte
Bij Oosterlengte werken bijna 2.000 medewerkers die samen invulling geven aan passende ondersteuning aan mensen in Oost-Groningen in een kwetsbare fase van hun leven. We bieden deze ondersteuning bij cliënten thuis en in elf verpleeghuizen. Onze visie is dat we elkaar horen, zien en waarderen. We vinden dit cruciaal om goede zorg voor onze cliënten te kunnen leveren. Het betekent dat wij liefdevolle aandacht hebben voor wat voor iemand echt telt. We zoeken daarbij maximaal aansluiting bij wie de ander is. De kernwaarden die daar voor ons bij horen zijn: deskundigheid, eigenaarschap, verbinding en aandacht.

Wat ga je doen?
Als business controller werk je samen met collega's aan diverse vraagstukken op het gebied van strategie, sturingsinformatie, projecten, risico's en kostprijstrajecten. Je adviseert en ondersteunt op financieel en bedrijfseconomisch vlak, waarbij je betrokken bent bij de ontwikkeling en verbetering van informatiesystemen, zorgverkoop, processen en data. Jouw team draagt de verantwoordelijkheid voor de juiste en tijdige informatievoorziening en advisering aan budgethouders op zowel financieel als operationeel gebied.

Oké, maar hoe dan?
Je werkt samen met collega's van verschillende afdelingen om de zorgverlening te verbeteren en de organisatie financieel gezond te houden. Je hebt een proactieve houding en weet dingen gedaan te krijgen. Je bent analytisch sterk en hebt een helikopterview. Je bent in staat snel verbanden te leggen en je hebt sterke communicatieve vaardigheden.

Jouw taken en verantwoordelijkheden:
• Adviseren over en ondersteunen bij financieel economische zaken, processen en bedrijfseconomisch beleid;
• Mede opstellen, realiseren, analyseren en ontwikkelen van sturingsinformatie;
• Deelnemen en leiden van projecten;
• Op de hoogte blijven van externe ontwikkelingen en deze kennis delen.

Wat bieden wij je?
Je komt te werken in een gedreven team met een gezellige werksfeer, waar open- en eerlijkheid belangrijk zijn. Verder bieden wij het volgende:
• Arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT met een inschaling in FWG 55 (€3418,94 - €4906,49 bij een dienstverband van 36 uur per week) ;
• Een functie voor 28 tot 36 uur per week. Samen kijken we naar jouw wensen en mogelijkheden;
• Een jaarcontract met de intentie deze om te zetten in een vast dienstverband;
• Flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden;
• De middelen om je werk goed uit te kunnen voeren, zoals een laptop en telefoon;
• Opleidings- en trainingsmogelijkheden via onze afdeling Leren en Ontwikkelen;
• 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
• Pensioensopbouw bij pensioenfonds Zorg en Welzijn, een fiscale uitruilregeling voor je reiskosten en een bedrijfsfitness- en fietsplan.

Wat breng je mee?
Je bent flexibel, kunt goed prioriteiten stellen en hebt een proactieve houding. Ook heb jij een aangeboren talent voor het oplossen van problemen. Verder vragen we voor deze uitdagende rol het volgende van jou:
• Een afgeronde HBO of WO opleiding passend bij de functie;
• Relevante werkervaring;
• Kennis van het zorglandschap is een pré.

In het kort

Tag Hoofdkantoor te Winschoten Opleidingsniveau Hbo Plaats Winschoten Werkuren per week 28-36 Salarisindicatie FWG 55 (€3418,94 - €4906,49 bij een dienstverband van 36 uur per week) Gepubliceerd op 2024-05-29 Functienaam Business controller Arbeidsovereenkomst Een jaarcontract met de intentie deze om te zetten in een vast dienstverband Ingangsdatum In overleg CAO VVT Sluitingsdatum 2024-06-13

Laat van je horen!
Ben jij de business controller die wij zoeken? Dan gaan we graag met jou in gesprek! Je kan reageren tot en met 12 juni 2024.

Wil je eerst meer weten of kennis maken? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Wilke Zijlstra (teamleider B&C) via .

Het verstrekken van een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de aanstellingsprocedure. De kosten hiervan worden vergoed.

Logo Oosterlengte

Over Oosterlengte

Zorg

Werk

Stichting Oosterlengte

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBusiness Controller
Indicatie salaris (min – max]3418 – 4906
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)36 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieWinschoten, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.oosterlengte.nl/vacatures/business-controller/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitpekela.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Pekela en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.