Ambulant Hulpverlener Verslavingszorg Noord Nederland 31-05-2024

 1. Vacatures Pekela
 2. Ambulant Hulpverlener Verslavingszorg Noord Nederland 31-05-2024

Werken in Pekela

 

Introductie vacature 


24/7 bereikbaar

 1. Ambulant Hulpverlener, Winschoten

Locatie Outreachende Verslavingszorg regio Winschoten/Stadskanaal, standplaats Winschoten

Uren 28 - 32 uur per week

Begindatum Per in overleg

De Outreachende Verslavingszorg regio Winschoten/Stadskanaal zoekt een nieuwe collega.

Je bent goed in het werken met cliënten met complexe problematiek in soms lastige omstandigheden. Mogelijk is ambulant werken nieuw voor je? Maar het heeft wel je interesse. Werken in ons outreachende team regio Winschoten/Stadskanaal kan een mooie nieuwe uitdaging voor je zijn!

Waar ga je werken?
Het outreachende team biedt intensieve zorg en bemoeizorg op meerdere levensgebieden. Het doel is om persoonsgerichte en herstelondersteunende zorg te leveren op verschillende domeinen en met wisselende intensiteit. In onze herstelbenadering staat centraal dat we cliënten ondersteunen om, ondanks mogelijke beperkingen, de regie op hun eigen leven weer te pakken. Dit gebeurt onder andere door gebruik te maken van hoop, empowerment, verbinding en zingeving. Wij werken volgens het FACT-model (Flexible Assertive Community Treatment), waarin flexibiliteit, shared caseload en beschikbaarheid de basiselementen zijn.

Het team waarin je gaat werken is multidisciplinair samengesteld. Iedereen heeft zijn of haar eigen kennis en ervaring. En zo vullen we elkaar aan. We delen informatie, reflecteren op ons handelen én zetten humor in!

Je werkt ambulant binnen kantoortijden (08.30 uur - 17.00 uur) en niet in het weekend. Je standplaats is Winschoten.

Wat ga je doen?
Als ambulant hulpverlener heb je, na een inwerkperiode, een eigen caseload en je bezoekt de cliënten in hun eigen leefsituatie. Zo behandel je de psychiatrische problematiek en heb je structurele aandacht voor de somatische situatie van de cliënt. Daarnaast heb je aandacht voor de leefstijl, omdat dit minstens zo belangrijk is. Om dit te bereiken werk je nauw samen met familie en naastbetrokkenen van de cliënt. Dus zowel het formele als het informele netwerk. Samen met het team geef je inhoud aan de behandeling. Als case heb jij de coördinatie en zorg je voor de continuïteit van de behandeling.

Wat vragen wij van je?

 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding SPH, MWD of Social Work (SW) met uitstroomprofiel Zorg.
 • Je hebt bij voorkeur ervaring in ambulant werken en ervaring in het omgaan met crisissituaties.
 • Het is een pre als je de principes van herstelondersteunende zorg kent.
 • Je bent in staat om op constructieve wijze het contact met de doelgroep aan te gaan en te onderhouden. Je hebt tact en inlevingsvermogen en je weet te motiveren en te confronteren en je kunt onderhandelen. Je hebt affiniteit met oplossingsgericht werken.
 • Je bent daadkrachtig, veerkrachtig en flexibel. Je hebt gevoel voor humor en je bent een coöperatieve collega. Daarnaast ben je in staat om zelfstandig te werken binnen de gegeven richtlijnen, protocollen en vastgestelde zorgplannen.
 • Je bent in bezit van het B-rijbewijs en eigen vervoer.

Daarnaast onderschrijf je het belang van een gezonde leefstijl en het beleid van VNN van een volledig rookvrije organisatie.

Wat bieden wij je?

 • Een team waarin verbinding en samenwerking voorop staat.
 • Werken in een organisatie waar ruimte is voor persoonlijke groei en eigen inbreng.
 • Veel mogelijkheden op het gebied van leren en ontwikkelen. Voorbeelden hiervan zijn trainingen op het gebied van Oplossingsgericht Werken en Persoonlijk Leiderschap. Daarnaast biedt VNN ook een ruim aanbod aan digitale leertrajecten op GGZ thema's en persoonlijke ontwikkeling via GGZ Ecademy en GoodHabitz.
 • Arbeidsvoorwaarden conform CAO GGZ en een salaris conform functiegroep 50.
 • Een dienstverband voor de duur van één jaar. Daarna wordt gekeken naar de mogelijkheid van verlenging.
 • Een goede pensioenvoorziening bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn. Een eindejaarsuitkering van 8,33%. Een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsregeling, bedrijfsfitnessregeling en volledige vergoeding woon-werkverkeer bij gebruik van openbaar vervoer.

Vragen over de vacature?
Voor meer informatie kun je bellen met , Outreachende Verslavingszorg Groningen, telefoon .

Solliciteren?
Je kunt reageren tot 13 juni 2024 via de knop 'solliciteer direct'.

De sollicitatiegesprekken worden op donderdagmiddag 20 juni 2024 gehouden.

Onderdeel van de aanstellingsprocedure is het inwinnen van referenties en dat je een Verklaring Omtrent het Gedrag kunt overleggen.

Voor deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern geworven. Bij gelijke geschiktheid wordt voorrang gegeven aan een interne kandidaat.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over VNN
Verslavingszorg Noord Nederland zet zich in voor mensen die problemen ondervinden als gevolg van middelengebruik op het gebied van alcohol, drugs, tabak, gokken gamen. VNN wil hen een perspectief bieden op een ander leven. Dit betekent dat VNN mensen met een verslaving en hun naastbetrokkenen perspectief wil bieden op meer kwaliteit van leven. Een leven zonder of met minder verslavingsproblemen. Ook wil VNN zich inzetten om verslavingsproblemen te voorkomen. Dat doet VNN door het aanbieden van veel verschillende vormen van zorg en behandeling: Preventie · Poliklinische behandeling · Jeugdverslavingszorg · Klinische behandeling · Outreachende verslavingszorg · Forensische zorg · Verslavingsreclassering en Wonen.

Verslavingszorg Noord Nederland (VNN) is de expert op het gebied van verslavingszorg werkzaam in Friesland, Groningen en Drenthe. Er werken ruim 1000 medewerkers op 40 verschillende locaties, die verslavingszorg bieden aan ruim negenduizend cliënten.

Binnen VNN staat de mens centraal, zowel de cliënt als de medewerker. VNN kenmerkt zich als een organisatie met een informele sfeer. Medewerkers krijgen volop de ruimte om zichzelf te ontwikkelen. Bij alles wat we doen is oplossingsgericht werken en persoonlijk leiderschap het uitgangspunt. Kijk voor meer informatie op onze website .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAmbulant Hulpverlener
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)28 – 32
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheAccountancy
LocatieWinschoten, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.vnn.nl/werken-bij/vacatures/ambulant-hulpverlener-winschoten-1

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitpekela.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Pekela en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.