Vrijwilligers Stichting Welstad Beheer 09-05-2024

  1. Vacatures Pekela
  2. Vrijwilligers Stichting Welstad Beheer 09-05-2024

Werken in Pekela

 

Introductie vacature 

hulp gevraagd bij verzorging dieren

Voor in Stadskanaal de wijk Noord wordt een mannelijke vrijwilliger gezocht voor de verzorging van dieren, schaap, pony en kleinvee.


De frequentie van verzorging kan in overleg besproken worden. De eigenaar wil graag een keer weg en het zou dan fijn zijn als iemand voor zijn dieren kan zorgen.

  • Start datum: 01-05-2024
  • Aantal vrijwilligers gezocht: 1
  • Werktijden: in overleg
  • Locatie: Stadskanaal Noord
  • Plaats: Stadskanaal.
  • Activiteiten: Dieren.Welstad logo

Welstad

Woon je in de gemeente Stadskanaal en heb je een vraag waar je zelf niet goed uitkomt? Of heb je een goed idee voor jouw buurt en wil je dat iemand hierover meedenkt? Dan kun je terecht bij Welstad. Wij zetten ons in om de eigen mogelijkheden en talenten van inwoners te versterken, zodat iedereen zelf de regie heeft en grip houdt op zijn of haar eigen leven. Je kunt bij ons terecht met vragen over bijvoorbeeld opgroeien en opvoeden, leefstijl, geld, langer thuis wonen, vrijwilligerswerk en mantelzorg. Ook ondersteunen wij initiatieven en activiteiten in wijken en buurten die gezondheid en ontmoeting tussen buurtbewoners stimuleren.

Reageren

Heeft u interesse?

Vul dan het onderstaande formulier in: je kunt dan reageren waarbij er tevens gratis een account voor je word aangemaakt.


VIP STADSKANAAL

Het VIP! Stadskanaal is onderdeel van Welstad. Je kunt bij ons terecht met vragen over bijvoorbeeld opgroeien en opvoeden, leefstijl, geld, langer thuis wonen, vrijwilligerswerk en mantelzorg.
www.welstad.nl


Bezoekadres
Gandhiplein 5
9501 DB, Stadskanaal

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMaatje
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauLagere school
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVrijwilliger
BrancheMakelaardij/Vastgoed
LocatieStadskanaal, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://vip.welstad.nl/vacatures/hulp-bij-verzorging-dieren/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitpekela.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Pekela en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.