Verpleegkundige Stichting Oosterlengte 29-05-2024

  1. Vacatures Pekela
  2. Verpleegkundige Stichting Oosterlengte 29-05-2024

Werken in Pekela

 

Introductie vacature 

Logo Oosterlengte

Verpleegkundige in de wijk

Wij zoeken enthousiaste verpleegkundigen die het verschil willen maken voor onze cliënten en medewerkers. Haal je voldoening uit zowel grote als kleine successen? Wil jij meebouwen aan een organisatie die volop in ontwikkeling is? Kom dan bij Oosterlengte werken! Wij horen, zien en waarderen jou graag!

Aangenaam, wij zijn Oosterlengte
Bij Oosterlengte werken bijna 2.000 medewerkers die samen invulling geven aan passende ondersteuning aan mensen in Oost-Groningen in een kwetsbare fase van hun leven. We bieden deze ondersteuning bij cliënten thuis en in elf verpleeghuizen, waaronder een expertisecentrum. Onze visie is dat we elkaar horen, zien en waarderen. We vinden deze visie belangrijk om goede zorg aan onze cliënten te kunnen leveren. Het betekent dat wij liefdevolle aandacht hebben voor de wensen van onze cliënten en medewerkers. We zoeken daarbij aansluiting bij wie de ander is. De kernwaarden die daar voor ons bij horen, zijn: deskundigheid, eigenaarschap, verbinding en aandacht.

Wat ga je doen?
Als verpleegkundige bij Oosterlengte ben jij de ogen en oren in de wijk. Signaleren, rapporteren en het aanpassen van acties in het zorgplan spelen daarom een belangrijke rol in jouw functie. Om ervoor te zorgen dat onze cliënten passende zorg ontvangen, gaan jij en je collega's op route, ken je de cliënten en stem je af met de over de inhoud van de zorg. Je stimuleert de zelfstandigheid van de cliënt en voert verpleegtechnische handelingen uit wanneer hier vraag naar is.

Daarnaast draag je bij aan de kennisontwikkeling en coaching van je teamleden. Je hebt hierbij aandacht voor de kwaliteit van zorg en de zelfredzaamheid. Je vakkennis, betrokkenheid en enthousiasme komen dan ook goed van pas!

Wat breng je mee?
Je werk als verpleegkundige is afwisselend en dat vraagt van jou flexibiliteit en een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden en klinisch denken is voor jou de standaard. Daarnaast houd jij je hoofd koel tijdens onvoorziene en complexe situaties. Het is belangrijk dat je:
• In het bezit bent van een mbo-4 diploma tot verpleegkundige;
• In het bezit bent van een rijbewijs;
• Het geen probleem vindt om wisselende diensten te werken zoals doordeweeks, weekenden, dag-, avond-, en nachtdiensten. Graag kijken we samen naar jouw wensen en mogelijkheden;
• Staat ingeschreven in het BIG-register en het kwaliteitsregister.

Wat bieden wij je?
Bij Oosterlengte krijg je de ruimte om te werken aan je eigen deskundigheid. We vinden het belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen en je vakkennis op peil houdt. Je komt te werken in een team met collega's die hart hebben voor de zorg. Er is voldoende ruimte voor jouw creatieve ideeën. Verder ontvang je het volgende:
• Arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT met een inschaling in FWG 45 (€3.174,60 - €3.848,27 bij een dienstverband van 36 uur per week). Vanaf 1 oktober 2024 stijgt het salaris met 2,5%.
• Een functie voor 24 tot 28 uur per week. Wil je juist meer of minder werken? Dan gaan we graag met je in gesprek om samen te kijken naar de mogelijkheden;
• Een contract voor onbepaalde tijd;
• Opleidings- en trainingsmogelijkheden via onze afdeling Leren en Ontwikkelen;
• 8% vakantiegeld, eindejaarsuitkering van 8,33% en een onregelmatigheidstoeslag;
• Pensioensopbouw bij pensioenfonds Zorg en Welzijn, een fiscale uitruilregeling voor je reiskosten en een bedrijfsfitness- en fietsplan.

In het kort

Tag Wijkverpleging Opleidingsniveau Mbo 4 Plaats Wijkverpleging Werkuren per week 24-28 Salarisindicatie FWG 45 (€3.174,60 - €3.848,27 bij een dienstverband van 36 uur per week) Gepubliceerd op 2024-05-29 Functienaam Verpleegkundige Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd Ingangsdatum In overleg CAO VVT Sluitingsdatum 2024-06-13

Laat van je horen!
Ben jij de verpleegkundige die wij zoeken? Dan gaan we graag met jou in gesprek! Je kan reageren tot en met 12 juni 2024. De eerste gesprekken zullen plaats vinden op 18 juni. Zijn we na dit gesprek allebei enthousiast? Super! Dan leren we je graag beter kenen tijdens een tweede gesprek op maandagmiddag 24 juni 2024.

Wil je eerst meer weten of kennismaken? Aarzel dan niet om contact op te nemen met () via of .

Het verstrekken van een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de aanstellingsprocedure. De kosten hiervan worden vergoed.

Logo Oosterlengte

Over Oosterlengte

Zorg

Werk

Stichting Oosterlengte

  • Zeefbaan 2
  • 9672 BN Winschoten
  • +31 (0)597 - 47 17 00

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerpleegkundige
Indicatie salaris (min – max]3174 – 3848
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)36 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieWinschoten, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.oosterlengte.nl/vacatures/verpleegkundige-in-de-wijk/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitpekela.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Pekela en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.