Wijziging plankaart bestemmingsplan ‘Buitengebied De Wolden’ (met betrekking tot Oosterveldweg 3 in Alteveer) onherroepelijk

Onlangs kwam de volgende bekendmaking binnen vanuit De Wolden. Lees hieronder alle informatie die tot nu toe bekend is bij ons. 
  1. Bekendmakingen Pekela
  2. stcrt-2009-11414
  • Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Ruimtelijke ordening
  • Waar: officielepublicaties 
  • Categorie: officielepublicaties/stcrt/2009

 

Omschrijving:

Burgemeester en wethouders maken bekend dat de op 21 juli 2009 vastgestelde wijziging van de plankaart, behorende bij het door de gemeenteraad van De Wolden op 30 oktober 2003 vastgestelde en op 15 juni 2004 door het college van Gedeputeerde Staten van Drenthe deels goedgekeurde bestemmingsplan ‘Buitengebied De Wolden’, onherroepelijk is geworden. Door middel van deze wijziging is op het agrarische bouwblok de aanduiding ‘kwekerijbedrijf’ aangebracht op het perceel Oosterveldweg 3 in Alteveer (kadastraal bekend Zuidwolde, sectie B, nummer 3387, deels). Het vaststellingsbesluit, de bestemmingsplanwijziging en het betreffende bestemmingsplan liggen tijdens de gebruikelijke openingstijden voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis, Raadhuisstraat 2 in Zuidwolde. Het indienen van bezwaar of het instellen van beroep is niet mogelijk.

 

Deel dit artikel met buren en kennissen!

Redactie Nieuwsuitpekela.nl

Wij houden je op de hoogte van alle bekendmakingen vanuit de gemeente.

Andere bekendmakingen