Stand UP Paddling Surfana 28-03-2024

  1. Vacatures Pekela
  2. Stand UP Paddling Surfana 28-03-2024

Werken in Pekela

 

Introductie vacature 

Stand up paddle in Zandvoort en Bloemendaal

Wat doen wij als er geen golven zijn? Suppen natuurlijk! De Surfana surfscholen vind je op twee toplocaties aan de Nederlandse kust. Volg een SUP-les bij Surfana Rapa Nui in Bloemendaal aan Zee . Parkeer op de boulevard en loop zo richting het strand voor een SUP-les. Kom je met de trein? Onze surfschool bevindt zich op 5 minuten lopen van het station van Zandvoort.See you at the beach!

Wat gaan we doen tijdens SUP-les?

We beginnen met de (veiligheids-) instructies, waarna we het water op gaan. Het eerste gedeelte van de stand up paddle les zal bestaan uit het vinden van het balans op je board en beheersing van het board. Daarna leren we je draaien en snelheid maken. Afhankelijk van de omstandigheden gaan we daarna een afstand afleggen of proberen we al snel wat golfjes te surfen op de SUP.

SUP-les informatie:

  • Groepsgrootte: max. 6 personen
  • Duur: 1,5 uur
  • Leeftijd: vanaf 14 jaar
  • Prijs: €32,50 per persoon

Reserveren:

Wil jij suppen? Deze staan alleen ingepland als er geen wind én geen golven staan. Wanneer er SUP-lessen beschikbaar zijn geven wij dit aan via onze Instagram of meld je aan voor onze SUP-lijst via .

Heb je gezien dat er een SUP-les wordt gegeven?

Een SUP-les kan alleen doorgaan indien er geen wind en golven zijn. We bieden daarom alleen SUP-lessen aan tijdens 'flatness'.

Locaties

  • Bloemendaal aan zee

Op loopafstand van station Zandvoort vind je onze surfschool bij strandtent Noosa. Hier waan je je in Australië, de beachclub is niet voor niets vernoemd naar de gelijknamige surfplaats, en de focus ligt helemaal op surfen en de surfvibe.

✔ Knusse en persoonlijke surfschool

✔ Maandelijkse movie nights en clinics

✔ De uitvalsbasis voor lange zomeravonden

✔ Waan je in Noosa in Australië

Surfana Rapa Nui

Kom je met de auto of fiets uit Haarlem of Amsterdam? Dan is onze surfschool in Bloemendaal aan Zee de perfecte uitvalsbasis om te surfen. Kom naar Surfana Rapa Nui en geniet van de goede surf en gezelligheid.

✔ Vlakbij Haarlem

✔ Veel parkeermogelijkheden

✔ Gezellige strandtent met live muziek

Ik wil vaker suppen!

Wat nou als je na de basis SUP-les er geen genoeg van kunt krijgen? Dan kan je na afloop van de les een huurkaart aanschaffen. Je kunt dan langskomen wanneer je zin hebt en een SUP en wetsuit pakken!

Huur een SUP board

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelTrainer
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauLagere school
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOnderwijs/Opleiding
LocatieZandvoort, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.surfana.com/stand-up-paddling/zandvoort-bloemendaal/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitpekela.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Pekela en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.