Servicemonteur Elektrotechniek IJssel Technologie 17-12-2023

 1. Vacatures Pekela
 2. Servicemonteur Elektrotechniek IJssel Technologie 17-12-2023

Werken in Pekela

 

Introductie vacature 

Servicemonteur Elektrotechniek IJssel Technologie 12-11-2023

 • Locatie: Veendam

 1. Servicemonteur Elektrotechniek IJssel Technologie 12-11-2023

Introductie vacature

Solliciteren op "Servicemonteur Elektrotechniek"

IJssel Technologie Veendam

Servicemonteur Elektrotechniek

 • Techniek/industrie
 • Vast / Tijdelijk
 • Onderhoudsmonteur/Storingsmonteur
 • Midcareer (ervaren)
 • 40
 • MBO
 • € 3.950,00 (max)

Wil jij als Servicemonteur Elektrotechniek jouw kennis en expertise inzetten om de installaties bij onze klanten in de industrie te laten draaien? Wil je daarnaast ook E&I projecten uitvoeren in onze nieuw op te richten E&I werkplaats? Dan ben jij de Servicemonteur die we zoeken voor ons nieuwe E&I team in Veendam.

Wat ga je doen

Als Servicemonteur Elektrotechniek werk je aan verschillende uitdagende E&I projecten bij onze klanten. Onze klanten zitten vooral in de industrie en daar voer je service en onderhoud aan uiteenlopende machines en installaties uit. Zo kun je weken bij dezelfde klant aan het werk zijn en is het ook mogelijk dat je twee of drie verschillende klanten bezoekt in één week tijd. De ene keer werk je aan de installatie van een productielijn voor sojasaus en de andere keer voer je onderhoud uit bij een zoutwinningfabriek. Maar het kan ook zijn dat je inspecties uitvoert bij een kabelfabriek of een storing zoekt bij een robot in een 'huizenfabriek' waar ze kant-en-klare gevels maken voor de woningbouw. Door onze diversiteit aan klanten, heb je zelf ook veel afwisseling in je werk en blijf je jezelf continu ontwikkelen. Naast service en onderhoud ben je ook bezig met:

 • Projecten op onze eigen op te richten E&I werkplaats in Veendam. Hier ontwerpen en bouwen we bijvoorbeeld nieuwe besturingskasten die we leveren aan onze klanten.
 • Het uitvoeren van verschillende NEN keuringen bij onze klanten, zoals aan machines en handgereedschap. Daarnaast kan je ook Installatieverantwoordelijke (IV-er) zijn bij onze klant en verantwoordelijk zijn voor alle elektrotechnische installaties.
 • Energie transitie projecten . Via ons slimme energiemanagement systeem (EMS) meet je waar sluimerverbruik plaats vind bij onze klant. Je analyseert waar je verbeteringen kan doorvoeren en zo weet je precies waar onderhoud nodig is. Veel afwisseling dus en een plek waar je niet snel uitgeleerd bent.

Wij bieden jou een plek waar jij jezelf goed kan ontwikkelen en waar jij jezelf kunt zijn. Daarnaast kun je rekenen op:

 • Een salaris tussen € 3.130,- en € 3.950,- bruto per maand op basis van 40 uur (inschaling is afhankelijk van kennis en ervaring). Per 1 januari 2024 worden deze salarissen verhoogd met 3,5% vanuit de Cao Metalektro.
 • Een functie voor 32-40 uur.
 • 27 vakantiedagen en 13 atv-dagen op basis van een fulltime dienstverband.
 • Volop mogelijkheden tot het volgen van vakgerichte opleidingen en trainingen. We helpen je bijvoorbeeld graag aan de papieren die je nodig hebt om door te kunnen groeien naar de rol van Installatieverantwoordelijke (IV-er).
 • Een winstdeling bij goede resultaten.
 • Een goed pensioen (PME).

Wat breng je mee

In de rol van Servicemonteur Elektrotechniek is communicatie met de klant en collega's belangrijk. Naast jouw technische capaciteiten, vinden wij het belangrijk dat je flexibel bent en dat je van afwisseling houdt. Verder vragen wij:

 • Een mbo-diploma niveau 4 richting Elektrotechniek. Wanneer je een niveau 3 diploma bezit en graag door wil leren voor niveau 4, dan helpen we je daar graag bij en komen we ook graag in contact met je.
 • Minimaal 2 jaar werkervaring als elektromonteur, bij voorkeur in de maak-, food- of proces industrie.
 • Kennis over PLC's (bijv. Siemens S7) en interesse in robotica en industriële automatisering is een pré.

Voldoe jij niet aan onze functie eisen, maar vind jij de vacature goed bij jou passen? Ook dan komen we graag met je in contact.

Wie zijn wij

Met een passie voor techniek en kennis van de laatste innovaties maken wij productiebedrijven meetbaar beter. Smart industry; daar zorgen wij voor. Dagelijks werken onze mensen bij onze partners en opdrachtgevers en maken wij deze bedrijven beter en beter. Vanuit onze vestiging in Veendam werken we voornamelijk in de regio Groningen en Drenthe en zijn we o.a. partner bij: Avebe, TKF, Plegt Vos, Cosun, Teijin, Kikkoman, Kisuma en Nedmag . Wil je meer weten over IJssel? Bezoek dan https://www.ijssel.com/

Ga jij de uitdaging aan? Solliciteer vandaag nog op de functie Servicemonteur Elektrotechniek door op de sollicitatiebutton te klikken. Wij ontvangen graag jouw motivatie en CV. Een e-mail sturen kan naar via , voor vragen kan je hem ook altijd even bellen of appen op 3.


IJssel Technologie Veendam

Functietitel Servicemonteur Elektrotechniek Indicatie salaris (min - max] 3950 - 3950 Opleidingsniveau MBO Aantal uren (min - max) 27 - 27 Type contract Vast Branche Bouw/Installatie Locatie Veendam, Groningen,Nederland Soliciteer direct https://www.werkenbij-ijssel.nl/vacature/847/servicemonteur-elektrotechniek-5

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelServicemonteur Elektrotechniek
Indicatie salaris (min – max]3950 – 3950
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheBouw/Installatie
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://nieuwsuitmuntendam.nl/servicemonteur-elektrotechniek-ijssel-technologie-12-11-2023/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitpekela.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Pekela en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.