Planner Olympia 07-06-2024

 1. Vacatures Pekela
 2. Planner Olympia 07-06-2024

Werken in Pekela

 

Introductie vacature 

Bedrijfsomschrijving

Wij verbinden vraag en aanbod van secundaire grondstoffen sinds 1994, waarbij we oud-papier, oud-kunststof en andere grondstoffen verhandelen binnen Europa en op exportmarkten wereldwijd. Met een jaarlijkse verhandeling van circa 1,7 miljoen ton oud-papier, zijn wij een betrouwbare partner voor commerciële en industriële bedrijven, recyclingbedrijven, en lokale overheden. Ons uitgebreide logistieke netwerk zorgt voor efficiënte en op maat gemaakte transportoplossingen, waarbij moderne technieken en strikte kwaliteitsbewaking worden toegepast.

Onze missie is om de kringloop van waardevolle stoffen te waarborgen en te optimaliseren, waarbij we bijdragen aan duurzaamheid en het behoud van natuurlijke hulpbronnen. Door efficiënt materiaalbeheer dragen we bij aan een betere leefomgeving en de kwaliteit van leven voor toekomstige generaties.

Functieomschrijving

Ben jij een georganiseerde en nauwkeurige planner met een klantgerichte instelling en een probleemoplossend vermogen? Heb je ervaring met Office-software en bij voorkeur ook met ERP-systemen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw verantwoordelijkheden:

 • UK Planning: Communiceren met leveranciers in het Verenigd Koninkrijk, het berekenen en organiseren van de beste routes, en samenwerken met het verkoopteam om ladingen efficiënt te plannen. Je zult ook de mogelijkheid hebben om te helpen met de planning voor Griekenland.
 • Partnerontwikkeling en exportprocessen in de UK: Ontwikkelen van optimale en stabiele samenwerkingen met partners en vervoerders in de UK, evenals het beheren van exportprocessen.
 • Ondersteuning binnenlandse afdeling: Flexibel inzetbaar zijn om de binnenlandse afdeling te ondersteunen wanneer de ladingen minder zijn en hulp nodig is.
Functie-eisen
 • Teamspeler en klantgericht: Je werkt graag samen met anderen en hebt altijd de behoeften van de klant voor ogen.
 • Probleemoplossend en proactief: Je hebt een analytische instelling, zoekt actief naar oplossingen en bent altijd bereid om te leren en te helpen.
 • Nauwkeurig en georganiseerd: Je werkt gedetailleerd en accuraat en kunt goed organiseren.
 • Technisch vaardig: Je bent bekend met alle Office-software (Word, Excel, Power BI, etc.) en hebt bij voorkeur ervaring met ERP-systemen.
 • Exportervaring: Je hebt een exportgerichte mindset en bij voorkeur ervaring in exportprocessen.
 • Woonachtend in de omgeving van Winschoten, Hoogezand, Veendam, Stadskanaal of Groningen. 
Arbeidsvoorwaarden
 • Een marktconform salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring tussen de €2700 en €3500 per maand;
 • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeien binnen de organisatie;
 • Jij komt te werken in een internationaal georiënteerd bedrijf met een collegiaal en gedreven team;
 • Een gezonde werk-privé balans: Een werkweek van 36 uur voor de langere termijn;
 • Een contract tot in ieder geval oktober, met uitzicht op een langer dienstverband;
 • Reiskostenvergoeding en pensioenopbouw;
 • Het opbouwen van vakantie uren en vakantiegeld via Olympia.

  Ben jij na het lezen van de vacature enthousiast geworden? Solliciteer dan direct via onderstaande button! Bij vragen mag je contact opnemen met Joris via 06-83290579 of per mail via mkb.groningen@olympia.nl 

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelInkoper Planner
Indicatie salaris (min – max]3500 – 3500
OpleidingsniveauLagere school
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensj.zijlstra@werk.olympia.nl , Joris Zijlstra onbekend
Type contractVast
BrancheTechniek
LocatieWinschoten, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/RkvaC2R223OdCR21K74z

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitpekela.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Pekela en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.