Nieuwe Leden Stichting Lokale Omroep Westerwolde 19-05-2024

  1. Vacatures Pekela
  2. Nieuwe Leden Stichting Lokale Omroep Westerwolde 19-05-2024

Werken in Pekela

 

Introductie vacature 

RTV Westerwolde

    • Het is ook vandaag een vrij mooie dag met flinke zonnige perioden . Natuurlijk zijn er ook bewolkte momenten en vandaag is in de middagperiode kans op een enkele bui. Gisteren kwamen er in de avond nog een paar buien voor maar de meeste plaatsen bleven toen droog, en ook vandaag blijft het overwegend droog. Er is vandaag een zwakke tot matige wind uit oost tot noordoost, de maximumtemperatuur is 22 graden.

      Morgen wordt het 's middags 21 graden en er is dan iets meer bewolking en ook iets meer kans op een bui. Maar het is nog een prettige dag in het weer. De wind is morgen matig uit het noordoosten tot noorden, windkracht 3 tot 4.

      Maandag komt een lagedrukgebied in Duitsland wél dichtbij genoeg voor meer buien. Het kan dan vrij nat worden met 10 mm aan neerslag of meer. Dan is er ook meer bewolking en het wordt 19 á 20 graden. Dinsdag is weer wat droger met 22 graden, daarna zijn er af en toe een paar buien.

Programmabeleid Bepalend Orgaan radio Westerwolde zoekt nieuwe leden

Foto: Jan Glazenburg

VLAGTWEDDE - Het programmabeleid bepalend orgaan van radio Westerwolde is op zoek naar nieuwe leden.

De Mediawet bepaalt dat de publieke lokale omroepen een onafhankelijk orgaan moeten hebben dat het programmabeleid van de lokale omroep vaststelt en toetst. Dit wordt genoemd het Programmabeleid Bepalend Orgaan (PBO). De leden van het PBO zijn representatief voor de belangrijkste maatschappelijke stromingen in het zendgebied van RTV Westerwolde. Het PBO komt ongeveer viermaal per jaar bijeen.


RTV Westerwolde is de publieke lokale omroep voor de gemeente Westerwolde en de gemeente Pekela. De omroep startte in 1993 in de voormalige gemeente Vlagtwedde. In de loop van de jaren werd het uitzend- en verzorgingsgebied uitgebreid met de voormalige gemeente Bellingwedde en de gemeente Pekela. Tegenwoordig bedient RTV Westerwolde, met de steun van ruim 100 vrijwilligers, een uitzendgebied met circa 40.000 inwoners. De omroep beperkt zich niet alleen tot de radio, maar er wordt ook gebruik gemaakt van TV, Social Media en Internet. De website www.westerwoldeactueel.nl trekt jaarlijks ruim 3,6 miljoen bezoekers.


Geïnteresseerd in deze functie? Neem dan voor het inwinnen van informatie contact op met het bestuur van RTV Westerwolde via de mail, of neem contact op met de voorzitter van het bestuur de heer , via de telefoon of via .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBurgemeester
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauLagere school
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVrijwilliger
BrancheMedia/Uitgeverijen/TV
LocatieVlagtwedde, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.westerwoldeactueel.nl/2023/12/01/programmabeleid-bepalend-orgaan-radio-westerwolde-zoekt-nieuwe-leden/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitpekela.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Pekela en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.