Nachtdienstbegeleider Vondelhuys Cosis 30-05-2024

  1. Vacatures Pekela
  2. Nachtdienstbegeleider Vondelhuys Cosis 30-05-2024

Werken in Pekela

 

Introductie vacature 

Nachtdienstbegeleider Vondelhuys

Is voor jou een nachtdienst ideaal, omdat het goed past in jouw privéleven of passend is naast je studie? Dan ben je zeer welkom! Wij zijn op zoek naar een betrokken collega met een groot zorghart die het fijn vindt om zelfstandig te werken. Je 'waakt' in de donkere uren over onze bewoners. Ben jij onze ogen en oren 's nachts en steek je ook graag de handen uit de mouwen? Dan zijn jouw collega's erg blij dat je het team komt versterken. Het aantal uren zal uitkomen tussen de 24 en 32 uur per week.

2024 - 3370

Dit zijn wij

Op locatie Vondelhuys bieden wij een thuis voor 25 ouder wordende cliënten met een verstandelijke beperking. Onze cliënten hebben begeleiding nodig bij de ADL zorg zoals het aan- en uitkleden en lichamelijke verzorging. Er zijn twee huiskamers waar onze cliënten samenkomen voor gezamenlijke activiteiten, zoals het bereiden van een verse warme maaltijd of om een kopje koffie te drinken. In de huiskamers wordt ook dagbesteding geboden aan cliënten die niet meer naar een dagbesteding locatie kunnen gaan. Op deze manier wordt aan elke cliënt een passende en zinvolle dag invulling geboden met als doel het voorzien in een fijne oude dag.

Jouw dienst begint met een overdracht van jouw collega's van de avonddienst. Hierbij worden eventuele bijzonderheden besproken. Tijdens jouw dienst rapporteer jij in ONS (cliëntregistratiesysteem). In de ochtend draag jij over aan de collega's van de dagdienst. Jij bent bereikbaar voor de cliënten in de nacht en helpt hen bij wat ze nodig hebben.

Dit ben jij

Als nachtdienstbegeleider ben jij 's nachts het aanspreekpunt voor de cliënten. Jij stelt ze gerust als ze wakker zijn geworden, bijvoorbeeld door het maken van een praatje, waarna jij ze weer in bed helpt. Jij bent iemand die sociaal, positief en betrouwbaar is. Er zijn ook cliënten die jouw ondersteuning nodig hebben om naar het toilet te gaan, verschoond moeten worden of een wisselligging nodig hebben. Fysiek ben jij goed in staat deze zorg te bieden. Daarnaast houd jij ervan om mensen op een fijne manier te verzorgen en je kunt goed rust bewaren in jouw werk. De cliënten kunnen op jou bouwen en voelen zich vertrouwd bij jou. In de nachten ben jij nabij en beteken je écht iets voor ze. Hoef je even niet naar een cliënt? Dan pak je huishoudelijke taken op zoals de was, het opruimen van gemeenschappelijke ruimtes of het bijvullen van voorraden. Zo vliegt de nacht voorbij én help je jouw collega's voor de dagdienst. Op het Vondelhuys vinden wij het belangrijk om op deze manier samen te werken, in een hecht team dat zich inzet voor elkaar.

Iets voor jou

Jij kan bij ons aan de slag als je:

  • In het bezit bent van een relevant diploma op minimaal mbo-niveau 3.
  • Werkervaring in een soortgelijke functie hebt en affiniteit hebt met de ouder wordende cliënt.

Voel je gewaardeerd

Wanneer jij komt te werken als nachtdienstbegeleider ontvang je van ons:

  • Een bruto maandsalaris van minimaal € 2.182,- en maximaal € 3.128,- volgens FWG 30 van cao- gehandicaptenzorg (op basis van een fulltime dienstverband).
  • Een contract voor onbepaalde tijd.

Voel je welkom en solliciteer

Wil jij aan de slag als begeleider bij Vondelhuys in Winschoten? Reageer uiterlijk maandag 10 juni 2024 . De gesprekken worden gehouden op dinsdag 11 juni.

Ben je geïnteresseerd? Neem contact op met , teamcoördinator, via .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBegeleider
Indicatie salaris (min – max]2182 – 3128
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)24 – 32
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieWinschoten, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbij.cosis.nu/vacaturebeschrijving/nachtdienstbegeleider-vondelhuys

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitpekela.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Pekela en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.