Monteur installatietechniek woningstichting (Oost-Groningen) Werfum 15-05-2024

 1. Vacatures Pekela
 2. Monteur installatietechniek woningstichting (Oost-Groningen) Werfum 15-05-2024

Werken in Pekela

 

Introductie vacature 

Monteur installatietechniek woningstichting (Regio Oost-Groningen)

Jij hebt de kwaliteiten als monteur. Nu nog het leuke team en het werken in de regio. Dat kunnen wij regelen! Alles komt samen in deze afwisselende functie als loodgieter bij de woningstichting. Een baan die je op het lijf is geschreven!

Over de functie

Als loodgieter werk je in een vast team aan woningen van de woningstichting. Het oppakken van renovatieklussen vind je geweldig en met dit werk maak je huurders ook weer blij. Want alles werkt weer zoals het hoort! Waar je onder andere aan moet denken?

 • Je vernieuwt leidingwerk bij de huurders thuis.
 • Plaatsen en onderhouden van cv-ketels is onderdeel van je werk.
 • Verstoppingen en lekkages verhelp jij.
 • Je installeert sanitair bij de woningen van de woningstichting.

We zijn op zoek naar kandidaten met ervaring in de installatietechniek. Heb je niet alle werkzaamheden onder de knie? Laat je gegevens alsnog achter en dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn!

Jouw werkgever

Je komt te werken bij een bedrijf waar ze elkaar kennen en weten wat ze aan elkaar hebben. De afgelopen jaren heeft jouw werkgever een mooie staat van dienst opgebouwd. Groot geworden, door nuchter en recht door zee te zijn.

Wat wij bieden

 • Het salaris ligt tussen de €3.000,- bruto per maand en kan oplopen naar €3.750,- per maand. De hoogte van je salaris ligt aan jouw kennis en ervaring.
 • Je werkt in de Metaal & Techniek cao. Je krijgt 13 adv-dagen, pensioen vanaf dag 1, 25 vakantiedagen en alle overige voorwaarden uit de cao.
 • Alles wat jij nodig hebt om je werk goed uit te voeren ligt voor jou klaar. Denk hierbij aan (elektrisch) gereedschap, kleding en PBM’s.
 • Een hecht team waar je je snel thuis zal voelen.

Wat wij vragen

 • Je hebt ervaring als loodgieter, monteur, installateur of technicus. Je hebt je kwaliteiten laten zien bij vorige werkgevers of in je eigen bedrijf.
 • Een nuchtere kijk op het leven en positieve energie.
 • Er wordt niet gekeken naar diploma’s, maar hoe jij in het (werk)leven staat.

Interesse in deze baan?

Is dit de baan die voor jou voelt als de volgende stap in je carrière? Zet dan de stap om jouw gegevens achter te laten. Je wordt door Chiel gebeld en hij vertelt je alles over deze afwisselende functie.

Solliciteren

Reageren is eenvoudig. Wil je eerst meer weten? Bel of app dan met Chiel Huisjes van Werfum bouw & techniek op  0651772648 of   0887775500.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelLoodgieter
Indicatie salaris (min – max]3000 – 3750
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevenschiel.huisjes@werfum.nl , 651772648 https://werfum.nl/
Type contractVast
BrancheBouw/Installatie, Techniek
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://werfum.nl/vacatures/monteur-installatietechniek-woningstichting-regio-oost-groningen-chuwf/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitpekela.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Pekela en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.