Monteur GroeNoord 20-09-2023

 1. Vacatures Pekela
 2. Monteur GroeNoord 20-09-2023

Werken in Pekela

 

Introductie vacature 

Monteur GroeNoord 21-09-2023

 • Locatie: Oude Pekela

 1. Monteur GroeNoord 21-09-2023

Introductie vacature

Monteur (38 uur p/w)

GroeNoord Oude Pekela heeft een jong team dat we graag willen verbreden met kennis, kunde en slagkracht, daarom komen we graag met jou in gesprek:

Oude Pekela (38 uur p/w)

Op een van onze Groningse vestigingen zijn wij op zoek naar een enthousiaste monteur. Jij hebt een passie voor land- en akkerbouwmachines, het zit met jouw allround elektro-technica-kennis wel goed. Die kennis gebruik je voor het onderhoud, de reparaties, het diagnosticeren en verhelpen van storingen op alle machines en werktuigen die voorbijkomen. Als het zo uitkomt dan vind je het leuk om ook je tuin en park collega's een keer te helpen. Maar je affiniteit kennis en kunde ligt duidelijk bij land- en akkerbouw.

Wat bieden wij?

 • Uitgebreid onboarding programma
 • Cursussen om je te ontwikkelen en/of te specialiseren
 • Leuke, behulpzame en professionele collega's
 • Toegankelijk management, hoge medewerkerstevredenheid
 • Premium merken, professionele uitstraling
 • Vestiging overstijgend storingsdienstrooster waardoor je minder vaak dienst draait
 • Modern wagenpark en de nieuwste tools om het werk goed uit te voeren
 • VCA gecertificeerde werkomgeving
 • Gezellige bedrijfsuitjes, actieve personeelsvereniging
 • Vrijdagmiddagborrel
 • Een mantelzorgvriendelijk personeelsklimaat

* Specifieke functie-eisen:

 • Technische opleiding (mbo-niveau) en/of aantoonbare ervaring
 • Kennis van de huidige landbouwtechniek is een pre
 • Engelse taal vaardig voor communicatie met
 • Handig met systemen en computers

GroeNoord is als een mechanisatiebedrijf dat al jaren actief is in de branche. Met 19 vestigingen in 6 provincies bedienen we onze klanten vanuit de afdelingen Landbouw en Tuin & Park. GroeNoord Oude Pekela is één van de vier vestigingen in de provincie Groningen. Het onderhoud van- en reparatie aan de moderne landbouw- en tuin en park machines wordt gedaan door een vakkundig en gemotiveerd team.


GroeNoord is een professionele, ambitieuze én groeiende organisatie. Doordat er meerdere vestigingen zijn, kunnen we niet alleen onderdelen en machines snel en makkelijk uitwisselen, maar ook de kennis en kunde van onze mensen. Je krijgt bij GroeNoord alle kans je verder te ontwikkelen via opleidingen en hebt doorgroeimogelijkheden. Naast het exclusieve schap van draagt GroeNoord een compleet pakket topmerken uit. In Oude Pekela zijn dat onder andere AVR, Lemken, Kramer en Stihl.

Ben jij een ervaren monteur die graag in een team werkt? Lijkt het jou interessant om bij het dynamische en klantgerichte GroeNoord Oude Pekela te werken? Als je ook nog voldoet aan de specifieke functie-eisen* willen wij jou graag ontmoeten! Stuur dan je motivatiebrief en CV naar Anita Dalmolen, onze Manager P&O, via en misschien spreken we elkaar gauw.

Locatie Oude Pekela, Groningen,Nederland Soliciteer direct https://www.groenoordbv.nl/monteur-oude-pekela-(38-uur-p/w).html

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMonteur Landbouwmechanisatie
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)38 – 38
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheIndustrie
LocatieOude Pekela, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://nieuwsuitwinschoten.nl/monteur-groenoord-21-09-2023/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitpekela.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Pekela en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.