Medewerker technische dienst Randstad 16-04-2024

 1. Vacatures Pekela
 2. Medewerker technische dienst Randstad 16-04-2024

Werken in Pekela

 

Introductie vacature 

Functieomschrijving

Wil jij zorgen dat het machinepark van Hessels Zeefbanden optimaal functioneert en jouw collega’s volop door kunnen produceren? Ben jij een techneut met een technische achtergrond, dan zoeken wij jou!

wat bieden wij jou
 • Een salaris van € 2551 tot € 2912 bruto per maand
 • Fulltime aan de slag
 • Direct op contract bij Hessels Zeefbanden
 • Enthousiast team!
 • Werken in Heiligerlee
 • Mogelijkheid tot ontwikkeling
wie ben jij

Jij bent iemand die houdt van een breed technisch takenpakket. Je hebt in deze functie te maken met diverse afdelingen in de fabriek. Je bent daarom iemand die makkelijk is in de omgang en kunt zowel zelfstandig als in teamverband goed werken. Het werk vraagt van jou dat je makkelijk kunt schakelen tussen werkzaamheden, aangezien er ook acute problemen kunnen ontstaan en je dan je huidige werk moet laten liggen. Dit vraagt tevens om het goed plannen en organiseren van het werk. Verbeteren is iets wat van nature in je zit, je ziet snel verbeterpunten en komt met onderbouwde voorstellen.

Verder beschik je over het volgende:

 • Een afgeronde MBO opleiding in een technische richting
 • Ervaring in een soortgelijke functie is een pré;
 • Je bent fulltime beschikbaar en bereid om te werken in de 2 ploegen
 • Je zoekt een uitdagende en veelzijdige baan en wil je verder ontwikkelen
wat ga je doen

Jouw verantwoordelijkheid, samen met het team van de technische dienst, is het optimaal laten functioneren van het gehele machinepark en productiemiddelen. De technische dienst bestaat op dit moment uit 5 collega’s met kennis vanuit verschillende technische disciplines. Je voert onderhoudswerkzaamheden uit en controleert op machineveiligheid, zodat de machines veilig blijven draaien. Je verhelpt storingen zodanig dat het productieproces zo min mogelijk hinder hiervan ondervindt. Het machinepark omvat namelijk meerdere disciplines, van ouderwetse ambachten tot CNC gestuurde machines. Je krijgt o.a. te maken met pneumatiek, elektrotechniek en hydrauliek.

waar ga je werken

Hessels Zeefbanden is al jaren toonaangevend op het gebied van zeefbanden. Doordat zij, als enige in Nederland, riemen in eigen beheer kunnen profileren en snijden kunnen zij technisch gezien zeefbanden leveren in alle denkbare maten. Ze zijn als bedrijf aan het groeien en continu bezig om processen te verbeteren. Om deze reden investeren zij flink in het machinepark. De afgelopen periode zijn er al een aantal nieuwe machines in bedrijf gegaan. Dit betekent voor jou werken in een veranderende omgeving waarin je je verder kunt ontwikkelen op jouw eigen kennis en vaardigheden.

sollicitatie

Zie jij jezelf hier werken? Solliciteer dan en we hopen jou snel te spreken.

Voldoe je nog niet helemaal aan de functie-eisen maar lijkt deze baan of werken in de techniek je wel helemaal het einde? Neem dan ook contact met ons op, via Randstad Techniek Vakopleidingen kun je diverse technische BBL-trajecten volgen met werkgarantie.

#technieknoordoost

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMedewerker Technische Dienst
Indicatie salaris (min – max]2912 – 2912
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensangelique.van.der.veen@nl.randstad.com , 06-20014318 of 06-27852668 onbekend
Type contractVast
BrancheTechniek
LocatieHeiligerlee, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/6kW8pT621XqOd62BnApf

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitpekela.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Pekela en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.