Huisarts Health Angels 26-04-2024

 1. Vacatures Pekela
 2. Huisarts Health Angels 26-04-2024

Werken in Pekela

 

Introductie vacature 

Huisarts

 • Adres

  Winschoten

 • Werkuren

  24-32 uur per week

 • €7239

  €8516

Als huisarts bij Arts en Zorg heb je geen last van administratieve rompslomp. Daardoor kun jij je focussen op het belangrijkste: goede patiëntenzorg. De reden waarom je huisarts bent. Meebouwen aan de praktijk vind je belangrijk. En innovaties in de zorg moedig je aan. Ontdek waarom je bij ons past.

Huisarts meet bloeddruk bij patiënt

Waar ga ik werken?

De afgelopen 10 jaar is Arts en Zorg uitgegroeid tot de grootste eerstelijnszorgorganisatie van Nederland. Met ruim 20 gezondheidscentra en 550 collega's bieden we zorg aan 200.000 patiënten.

Arts en zorg

Wat je gaat doen

Arts en Zorg ontzorgt jou als huisarts bij onze praktijk. Van ICT tot administratie. Daardoor heb je tijd om te doen wat het allerbelangrijkste is: patiënten adviseren, onderzoeken en behandelen. En doorsturen naar een specialist of andere zorgverlener als dat nodig is. Je bent onderdeel van een team waar je stem onmisbaar is.

Waar je gaat werken

Gezondheidscentrum Winschoten is een grote en moderne locatie met ongeveer 10.000 patiënten. Naast huisartsenzorg kunnen onze patiënten ook terecht voor bloedprikken, CRP, glucose en HB meting, het maken van een ECG, spirometrie, 24-uurs bloeddrukmeting, holteronderzoek en echografie.

Je komt te werken in een team wat bestaat uit huisartsen, een verpleegkundig specialist, doktersassistenten, POH's en een POH-GGZ. Vanuit het wijkteam is er een sociaal werker in de praktijk aanwezig voor het project Welzijn op Recept en daarnaast is er ook een Ondersteuner Jeugd en Gezin aanwezig op de praktijk. Er wordt ook nauw samen gewerkt met beweegcentrum Winschoten en Apotheek Oldambtplein, gevestigd in hetzelfde pand. Het team van zorgverleners is groot en dynamisch. Je voelt je snel thuis bij ons!

Wie jij bent

 • Je bent een enthousiaste, betrokken huisarts.
 • Je vindt het belangrijk samen te werken in multidisciplinair verband: je zoekt de samenwerking actief op en helpt die verder te ontwikkelen.
 • Je werkt patiëntgericht in combinatie met een vlotte en doelmatige werkwijze.
 • Je hebt interesse in een actieve bijdrage aan de verdere ontwikkeling van onze dienstverlening en aan innovaties in de zorg.

Wat wij je bieden

 • Een bruto maandsalaris tussen € 7239,26 en € 8516,78 op basis van 5-daagse (1 fte) werkweek. Conform de nawerking van de Cao Gezondheidscentra AHG.
 • Goede arbeidsvoorwaarden zoals reiskostenvergoeding, 20 wettelijke en 10 bovenwettelijke vakantiedagen op basis van fulltime dienstverband. En een uitstekende pensioenregeling waarbij 50% van de premie voor rekening komt van de werknemer en 50% van Arts en Zorg groep en een eindejaarsuitkering van 6%.
 • In eerste instantie teken je een tijdelijk contract voor 24 tot 32 uur per week. We hebben natuurlijk de intentie om langdurig met elkaar samen te werken
 • Een persoonlijk budget voor scholing en andere functie- en beroepsgebonden uitgaven. En de mogelijkheid een kaderopleiding te volgen en/of opleider te worden. Jaarlijks krijg je 40 uur bij- en nascholingsverlof (betaalde scholingsuren). Daarnaast hebben we een leeromgeving waar veel trainingsmogelijkheden zijn.
 • Gezellige events zoals ons jaarlijkse Arts en Zorg-festival. En natuurlijk onze scholingsdag en wintersporttrip.

Voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature neem je contact op met op .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelHuisarts
Indicatie salaris (min – max]7239 – 7239
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)24 – 32
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieWinschoten, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijartsenzorggroep.nl/vacatures/475-huisarts

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitpekela.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Pekela en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.