Z-21-089316 - Gemeente Stadskanaal – Vooraankondiging, Bestemmingsplan “Onstwedde, Alteveer en Mussel, Zandtangerweg 33A" te Mussel

Onlangs kwam de volgende bekendmaking binnen vanuit Stadskanaal. Lees hieronder alle informatie die tot nu toe bekend is bij ons. 
  1. Bekendmakingen Pekela
  2. gmb-2022-132283
  • Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid
  • Waar: officielepublicaties 
  • Categorie: officielepublicaties/gmb/2022

 

Omschrijving:

Burgemeester en Wethouders van de gemeente Stadskanaal maken, overeenkomstig artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro), bekend dat zij het bestemmingsplan “Onstwedde, Alteveer en Mussel, Zandtangerweg 33A” met het planidentificatienummer NL.IMRO.0037.BP2109- voorbereiden. Het plangebied ligt aan de Zandtangerweg tussen 33 en 35 in Mussel.Wat is de aanleiding?De directe aanleiding voor dit bestemmingsplan is het voornemen van de initiatiefnemer om ter plaatse een vrijstaande woning te realiseren.Waar kunt u het bestemmingsplan inzien?Op dit moment ligt het bestemmingsplan nog niet ter inzage en is er nog geen inspraak mogelijk. Deze publicatie betreft slechts een wettelijk verplichte bekendmaking. Over het beleidsvoornemen vindt vooroverleg plaats met betrokken instanties. Als het ontwerpbestemmingsplan ter inzage komt kunt ueen zienswijze indienen. Wij maken dit bekend door een aparte publicatie.U wilt nadere informatie?Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de heer H. van der Zee (0599 631 631). U heeft nog vragen?Als u nog vragen heeft, kunt u de gemeente van maandag t/m donderdag tussen 8.00 en 16.00 uur en op vrijdag tussen 8.00 en 12.00 uur telefonisch bereiken via het nummer 0599 631 631. Het e‑mailadres is gemeente@stadskanaal.nl. Om u beter van dienst te kunnen zijn, verzoeken wij u het kenmerk bovenin deze publicatie te vermelden.

 

Deel dit artikel met buren en kennissen!

Redactie Nieuwsuitpekela.nl

Wij houden je op de hoogte van alle bekendmakingen vanuit de gemeente.

Andere bekendmakingen