Gedragswetenschapper zorgboerderij Maandag 16-05-2024

 1. Vacatures Pekela
 2. Gedragswetenschapper zorgboerderij Maandag 16-05-2024

Werken in Pekela

 

Introductie vacature 

Over de functie

Is jouw passie het onderzoeken, behandelen en begeleiden van jeugdigen en adolescenten met een complexe problematiek? Ben je een verbinder die het leuk vindt om te coachen en begeleiden? Voor een zorgboerderij in Noord Nederland is Maandag® voor 24-32 uur op zoek naar een orthopedagoog of gedragswetenschapper. Bij deze zorgboerderij wordt dagbesteding gegeven aan jeugdigen met moeilijk verstaanbaar gedrag. In deze functie staat het adviseren van inhoudelijk beleid en methodieken voorop. Daarnaast adviseer je als orthopedagoog of gedragswetenschapper (on)gevraagd betrokken collega’s en andere disciplines en coach en begeleid je hen vanuit eigen inhoudelijke expertise. Het is belangrijk dat je stevig in je schoenen staat. Het team waarin je gaat werken bestaat uit begeleiders, er is een andere (junior) orthopedagoog werkzaam.

Waar kun je bij ons op rekenen?

 • Een salaris tussen € 4247 en € 6413 o.b.v. 40 uren per week;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden én een eindejaarsuitkering;
 • Alle ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling middels aangepaste trainingen en opleidingen;
 • Pensioenregeling, vakantiedagen (25 dagen per jaar o.b.v. 40 uur), vakantiegeld (8,33% opbouw per maand);
 • Kies je bewust voor langdurige afwisseling en ontwikkeling? Dan gaan wij graag in gesprek over een vast dienstverband;
 • Reiskostenvergoeding van €0,23 per kilometer (ongelimiteerd);
 • Een recruiter als jouw persoonlijke coach.

Functie eisen

 • Master diploma Orthopedagogiek afgerond;
 • Aantoonbare werkervaring met complexe problematiek (minimaal 1 jaar);
 • Rijbewijs B;
 • Je kunt een VOG overdragen (vragen wij voor jou aan).

Over het bedrijf

Wat betekent een contract bij Maandag® voor jou? Je gaat via ons aan de slag bij de opdrachtgever. Maandag® is jouw werkgever en bij ons loopt jouw contract. Er zijn verschillende mogelijkheden: kies je bewust voor afwisseling en ontwikkeling? Dan kunnen wij jou een vast dienstverband of een contract voor bepaalde tijd aanbieden. Mocht je alleen voor een bepaalde duur op zoek zijn naar een opdracht, dan kijken we wat het beste past bij jouw situatie. Wellicht is een projectovereenkomst van de duur van de opdracht iets voor jou. Kortom: wij vinden het belangrijk om te kijken wat het beste bij jou past en hierin wenselijk is. 

Ik vertel je uiteraard graag over de mogelijkheden die er voor jou zijn als professional in de zorg! Dit kan telefonisch of via beeldbellen, maar het allerliefst nodig ik je dan uit voor een persoonlijk gesprek. Ik vind het namelijk belangrijk om te kijken naar jou als persoon, wat jouw wensen en behoeften zijn en wat hier het best bij past qua opdracht en organisatie.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Gedragswetenschapper zorgboerderij die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature eisen

onbekend

 

Functietitelonbekend
Indicatie salaris (min – max]4247 – 6413
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)24 – 36
Contactgegevensmichael.kunst@maandag.nl , #ERROR! https://www.maandag.nl
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieNieuwe Pekela, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.maandag.nl/applylink/108130918?utm_campaign=nationalevacaturebank&utm_content=&utm_source=nvb-nl&utm_medium=jobboard-cpp&utm_term=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitpekela.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Pekela en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.