Franchisenemer S&B Franchiseconsultancy 12-06-2024

  1. Vacatures Pekela
  2. Franchisenemer S&B Franchiseconsultancy 12-06-2024

Werken in Pekela

 

Introductie vacature 

Wij zoeken…

Als Klusmeester ben je franchisenemer. Je bent op de eerste plaats echter zelfstandig ondernemer. Hoewel er sprake is van voortdurende samenwerking in een netwerk, ben je zeker in staat om jezelf te motiveren en doelen te stellen. Klusmeesters kenmerken zich door hun voortdurende scherpte, hun gerichtheid op kwaliteit en uitstekende communicatie met hun opdrachtgevers.

Wij bieden…

Klusmeester zorgt voor ondersteuning bij het generen van klanten, promotionele activiteiten, administratie, financiering, coaching en training. Je blijft een zelfstandig klusbedrijf maar kunt een beroep doen op de vaardigheden van de organisatie. Zo biedt Klusmeester eerstelijns bedrijfskundige ondersteuning inclusief een opleiding in ondernemersvaardigheden.

Contact

Name: Jos Sanders
Phone:
Email:

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerkoopmanager
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieMusselkanaal, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.franchiseconsultancy.nl/klusmeester/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitpekela.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Pekela en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.