Doktersassistent Stichting Oosterlengte 14-05-2024

  1. Vacatures Pekela
  2. Doktersassistent Stichting Oosterlengte 14-05-2024

Werken in Pekela

 

Introductie vacature 

Logo Oosterlengte

  1. Doktersassistent

Locatie Old Wolde te Winschoten | 20 uur | MBO
Jaarcontract uitzicht op vast en uren uitbreiding

Voor het medisch team van Oosterlengte zijn wij op zoek naar een nieuwe collega doktersassistent. Het medisch, paramedisch en psychosociaal vormen samen de behandelteams van Oosterlengte. Er wordt psychogeriatrische en somatische zorg en behandeling geboden binnen 11 locaties in Oost-Groningen. Hoofdlocatie (en standplaats) is expertisecentrum Old Wolde. Hier is ook de geriatrische revalidatie (GRZ) gevestigd. We werken multidisciplinair samen en richten ons hierbij op een optimale kwaliteit van leven.

Als doktersassistent ben je verbonden aan het medisch team dat bestaat uit Specialisten Ouderengeneeskunde (SO), Verpleegkundig Specialisten (VS), Physician Assistants (PA), basisartsen en artsen in opleiding. Je ben verantwoordelijk voor het verzorgen van de cliëntgebonden administratie. Zoals de administratie rondom nieuwe opnames, het opvragen van dossiers bij externe zorgverleners en de uitgaande (medische) correspondentie.

Daarnaast verricht je in opdracht van het medisch team voorbehouden handelingen zoals bijvoorbeeld het afnemen van bloed, CRP bepalingen en urine onderzoek. Andere werkzaamheden zijn voorraadbeheer en het organiseren van een vaccinatieronde.

Zowel telefonisch als vanachter een balie zijn de doktersassistenten vaak een eerste aanspreekpunt voor het beantwoorden van vragen en het contact richting het medisch team of eventueel andere leden van de behandelteams.

Over ons
Bij Oosterlengte werken bijna 2.000 medewerkers die samen invulling geven aan passende ondersteuning aan mensen in Oost-Groningen in een kwetsbare fase van hun leven. We bieden deze ondersteuning bij cliënten thuis en in elf verpleeghuizen. Onze visie is dat we elkaar horen, zien en waarderen. We vinden dit cruciaal om goede zorg voor onze cliënten te kunnen leveren. Het betekent dat wij liefdevolle aandacht hebben voor wat voor iemand echt telt. We zoeken daarbij maximaal aansluiting bij wie de ander is. De kernwaarden die daar voor ons bij horen zijn: deskundigheid, eigenaarschap, verbinding en aandacht.

Wij bieden
• Een zelfstandige en afwisselende functie als doktersassistente waarbij je in team van ervaren en gezellige collega's aan de slag gaat.
• Een contract voor bepaalde tijd met intentie tot verlenging;
• Opleidings- en trainingsmogelijkheden via onze afdeling Leren & Ontwikkelen;
• Inschaling in FWG 40 ( € 2536,95 - € 3502,58 o.b.v. 36 uur);
• Naast o.a. een goede pensioenregeling en eindejaarsuitkering ook een fiscaal aantrekkelijk bedrijfsfitness- en fietsplan.

Wij vragen
• Iemand die zelfstandig kan werken, wat voor ons betekent dat hij/zij iets zelfstandig kan organiseren, uitvoeren of het initiatief neemt om te zoeken naar een oplossing.
• Iemand die beschikt over goede communicatieve vaardigheden, wat voor ons betekent dat hij/zij iedereen vriendelijk en professioneel te woord kan staan. Of het nou gaat om collega's, bewoners, cliënten of familieleden.
• Iemand die stressbestendig is, wat betekent dat hij/zij rustig blijft en kan prioriteren zodra er veel dingen tegelijk gebeuren.
• Een diploma Doktersassistent MBO niveau 4;

In het kort

Tag Expertisecentrum Old Wolde te Winschoten Dienstverband Jaarcontract uitzicht op vast en uren uitbreiding Opleidingsniveau MBO Plaats Expertisecentrum Old Wolde te Winschoten Werkuren per week 20 uur Salarisindicatie FWG 40 ( € 2536,95 - € 3502,58 o.b.v. 36 uur) Gepubliceerd op 2024-05-13 Ingangsdatum In overleg CAO VVT Sluitingsdatum 2024-05-31

Interesse?
Reageren kan tot 31-05-2024. De gesprekken vinden plaats op 4 juni in de ochtend.

Logo Oosterlengte

Over Oosterlengte

Stichting Oosterlengte

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelDoktersassistent
Indicatie salaris (min – max]2536 – 3502
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)20 – 20
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieWinschoten, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.oosterlengte.nl/vacatures/doktersassistent/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitpekela.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Pekela en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.