Bezorger MSG 24-04-2024

 1. Vacatures Pekela
 2. Bezorger MSG 24-04-2024

Werken in Pekela

 

Introductie vacature 

Postbezorger in Winschoten

32 - 40 uur per week

Functie omschrijving

Wat ga je doen?

Ben jij op zoek naar een actieve en flexibele baan in Winschoten? Heb je een goede conditie en vind je het heerlijk om buiten te werken? Dan hebben wij de perfecte vacature voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste bezorger in Winschoten die ons team wil versterken voor 32-40 uur per week.

Als bezorger ben je verantwoordelijk voor het tijdig en nauwkeurig bezorgen van post en pakketten bij particulieren en bedrijven in Winschoten. De werktijden zijn doorgaans van 08:00 uur tot circa 15:30 uur en de werkdagen zijn van dinsdag tot en met zaterdag.

 • Afwisselend en uitdagend werk als bezorger met diverse taken;
 • Vrijheid en zelfstandigheid in je werk;
 • Werk waarbij je voornamelijk buiten bent;
 • Een fiets om de routes af te leggen;
 • Een prettige en gezellige werkomgeving;
 • En niet te vergeten: een passende beloning.

Eisen voor deze functie:

 • Goede fietsvaardigheden en een goede conditie;
 • Betrouwbaar en nauwkeurig in het bezorgen van post;
 • In staat om zelfstandig te werken en routes efficiënt in te plannen;
 • Bekendheid met de omgeving van Winschoten is een pluspunt, maar geen vereiste.

Over MSG

MSG is een toonaangevend sociaal duurzaam post- en koeriersbedrijf dat actief is in heel Nederland. Met locaties in Noord, Zuid en Oost-Nederland, biedt MSG een breed scala aan diensten, post, logistiek, last-mile logistiek en repro aan zowel particulieren als zakelijke klanten.

Een van de belangrijkste sterke punten van MSG is onze toewijding aan duurzaamheid. We zijn toegewijd aan het realiseren van zero emissie logistiek, dat betekent dat we schadelijke uitstoot zoveel mogelijk proberen te minimaliseren in ons bezorgingsproces. Dit is goed voor het milieu en helpt bij het verminderen van de hoeveelheid uitstoot van broeikasgassen, wat weer kan bijdragen aan het beperken van klimaatverandering. Naast duurzaamheid is MSG ook maatschappelijk betrokken en helpt veel mensen met afstand tot de arbeidsmarkt om balans en structuur te vinden in hun leven. Dat doen we door mensen te helpen aan het werk te gaan, zo dragen we bij aan een inclusievere samenleving en biedt het mensen de kans om zich te ontwikkelen en te groeien. Met onze uitgebreide diensten en onze toewijding aan duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen, is MSG de uitstekende keuze voor zowel particulieren als zakelijke klanten die op zoek zijn naar een betrouwbare en verantwoorde bezorgingsdienst.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Ben je geïnteresseerd in deze functie?

Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBezorger
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauLagere school
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheTransport/Opslag/Distributie
LocatieWinschoten, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://msg.eu/vacature/postbezorger-in-winschoten

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitpekela.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Pekela en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.