Assistent Accountant Van Spaendonck Services 26-05-2024

 1. Vacatures Pekela
 2. Assistent Accountant Van Spaendonck Services 26-05-2024

Werken in Pekela

 

Introductie vacature 

Talent Trippel aaa 03-05-2024

 • Locatie: Stadskanaal

 1. Talent Trippel aaa 03-05-2024

Werken in Westerwolde

Introductie vacature

 • Ma t/m Vrij van 9:00 - 16:00 uur

lonen: loket.nl

Wij zijn altijd op zoek naar talent!

Onze missie

Samen met collega's ben je bezig met het ontzorgen van ondernemers. Door eerlijk en open te communiceren, brengen we samen onze organisatie verder. Onze missie is de klant te voorzien van kwalitatief advies, de bedrijfsadministratie nauwkeurig te verwerken en actuele bedrijfscijfers te presenteren.

Onze organisatie

Wij zijn doelgericht en praktisch. Korte lijntjes, zodat we sneller kunnen schakelen naar de oplossing. Geen poespas maar doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg.

Bij trippel aaa vind je een veilige werkomgeving waar je als persoon gewaardeerd wordt en waar collega's je helpen als je er niet uit komt. Betrokkenheid bij de ander én voor de organisatie vinden wij belangrijk.

Wij geloven dat wij ons als organisatie onderscheiden met onze medewerkers. Dit zijn gepassioneerde collega's; specialist op zijn of haar vakgebied. We dagen elkaar uit om scherp te blijven en blijven ons voortdurend ontwikkelen door o.a. trainingen en cursussen te volgen.

Wat kun je van ons verwachten

 • Zelf bepalen hoeveel je werkt! In overleg worden de werkdagen ingedeeld.
 • Een goede reiskostenvergoeding;
 • Een eindejaarsuitkering van 5,4%
 • Zeer regelmatig scholing om je verder te ontwikkelen
 • Een actieve personeelsvereniging die regelmatig leuke activiteiten organiseert, niet alleen voor de collega's, maar ook voor de partners.

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in trippel aaa, maar zit jouw perfecte baan er niet bij? Geef in je gemotiveerde brief zo gericht mogelijk aan naar welke baan je op zoek bent en waarom je bij trippel aaa past.

 • Tinnegieter 9b, 9502 EX Stadskanaal
 • 0
 • Ma t/m Vrij van 9:00 - 16:00 uur
Functietitel Assistent Accountant Indicatie salaris (min - max] onbekend - onbekend Opleidingsniveau HBO Aantal uren (min - max) 1 - 40 Type contract Vast Branche Overig Locatie Stadskanaal, Groningen,Nederland Soliciteer direct https://www.trippelaaa.nl/archieven/jobs/open-sollicitatie

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Redactie Nieuwsuitwesterwolde.nl

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAssistent Accountant
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheICT
LocatieStadskanaal, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://nieuwsuitwesterwolde.nl/talent-trippel-aaa-03-05-2024/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitpekela.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Pekela en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.