(24-uurs) Verpleegkundige Zorggroep Meander 15-05-2024

 1. Vacatures Pekela
 2. (24-uurs) Verpleegkundige Zorggroep Meander 15-05-2024

Werken in Pekela

 

Introductie vacature 

(24-uurs) Verpleegkundige - Woonzorgcentrum Veenkade

Publicatiedatum: 14-05-2024 Salaris: Niet bekend Arbeidsovereenkomst: - Opleidingsniveau: MBO Niveau 4 Vacaturenummer: 11126 locatie: Veendam Sluitingsdatum: 04-06-2024 Uren: 20 - 28

Ben jij de frisse wind met een positieve instelling die van nature in kansen en mogelijkheden denkt? Ben jij proactief en deskundig en wil jij bijdragen aan een zo optimaal mogelijk leefomgeving voor onze bewoners? Dan is dit dé baan voor jou!

Verpleegkundige in de Veenkade
Als verpleegkundige coördineer jij de zorg voor onze bewoners waarbij leefplezier, kwaliteit en een veilige leefomgeving voorop staan. Hierbij communiceer jij helder en vriendelijk richting de bewoner, familieleden en jouw collega's. Door jouw warme en open persoonlijkheid ben jij gemakkelijk benaderbaar voor collega's en bewoners. Samen blijf je ontwikkelen aan een goede visie op wonen en vooral op het realiseren van optimaal leefplezier. Je hebt een rol als aanspreekpunt voor je collega zorgkundigen. Daarbij begeleidt en ondersteun je hen bij het uitvoeren van het zorgleefplan en af en toe voer je reguliere werkzaamheden uit. Dankzij jou krijgen onze bewoners de best passende en best mogelijke zorg. Binnen het team zijn we volop in ontwikkeling en zoeken dan ook iemand die het leuk vindt om hierin mee te denken. Een persoon die een realistische blik heeft op de werkelijkheid en op zoek gaat naar de beste manier hoe hiermee om te gaan. Jouw mening wordt op prijs gesteld. Als Verpleegkundige binnen de Veenkade maak je onderdeel uit van het 24 uurs verpleegkundige team. Als 24-uurs verpleegkundige voer je triage uit en verricht je verpleegtechnische handelingen in opdracht van een arts of verpleegkundig specialist uit. Je draait diensten van acht uur, dit kunnen dag-, nacht- of avonddiensten zijn. Er wordt van je verwacht dat je alle diensten kunt werken, hierbij ben je tevens aanspreekpunt voor de gehele locatie.

Kortom: een verantwoordelijke baan, waarbij jouw frisse blik op zorg en onze organisatie op prijs wordt gesteld.

Jouw werkplek
Heb je hart voor de ouderenzorg, dan zit je goed in Veenkade. Hier werk je met een dynamische cliëntengroep. Van bewoners die hier korte tijd overbruggen, tot vaste bewoners én mensen met palliatieve zorg. Het 'welzijnsmodel' voeren we hier stap voor stap in. Kom je hier werken? Dan word je gastvrij ontvangen door je nieuwe collega's. De teams zijn gevarieerd en betrokken en hebben hart voor de ouderenzorg. Alle medewerkers hebben als doel om de bewoners een goede dag te geven.

Wat heb je nodig?

 • Je hebt een diploma MBO-V (niveau 4) en staat ingeschreven in het BIG- en kwaliteitsregister.
 • Je bent flexibel en proactief ingesteld en denkt in oplossingen.
 • Je bent geduldig, eerlijk, integer en flexibel.
 • Je staat open voor de doelgroepen somatiek en/of PG.
 • Je bent bereid om onregelmatige diensten te werken, ook in de weekenden.
 • Je bent in bezit van een BHV-diploma (pre) en bereid om de training BHV-Ploegleider te volgen.

Wat krijg je van ons?

 • Een bruto salaris van €3.174,50 tot €3.848,27 conform FWG 45 CAO VVT .
 • Een passend contract van 20 -28 uur per week .
 • Vakantiedagen (wij hanteren 35 extra bovenwettelijke vakantie-uren bij een fulltime dienstverband), vakantietoeslag van 8% en eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Toegang tot Good Habbitz, het portaal waarbij je de keuze hebt uit tal van trainingen.
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Én een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Over Zorggroep Meander
Bij Zorggroep Meander werken we elke dag samen aan de best mogelijke zorg voor ouderen in Oost-Groningen. Liefdevolle zorg met aandacht voor leefplezier, daar gaan we voor. Cliënten waarderen dat: ze geven ons een bovengemiddelde score op Zorgkaart Nederland. We verlenen zowel thuiszorg als zorg bij ons op locatie. Op onze acht woonlocaties bieden we verschillende soorten zorg; van dagopvang en kortdurende revalidatiezorg tot intensieve woonzorg.
Geïnteresseerd?
Solliciteer dan op een manier die bij jou past! Stuur je brief, CV of een leuke video.

Je kunt natuurlijk ook altijd bellen als je nog vragen hebt met Frédérique Amadi, Teammanager via telefoonnummer of met , telefoonnummer .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerpleegkundige
Indicatie salaris (min – max]3174 – 3848
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)20 – 28
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.zgmeander.nl/werken-bij/vacatures/24-uurs-verpleegkundige---woonzorgcentrum-veenkade-11126

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitpekela.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Pekela en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.